Neden belli bir kalıp içine sokuyosunuz bu programı?diğer dediklerineze katılıyorum ancak bu söylediğiniz kişisel bi görüş ve genelleme yapılmaması gerekir diye düşünüyorum.Paraya ihtiyacı olan adam gider para kazanır yanlış bişey mi yapmış olur?Kişiye tanınan haktır bu program.Ne amaçla kullanılacağı kişiye kalır.İlk gidişimde para kazanma amaçlı gittim ikincisinde gezme amaçlı gittim.Bu sene ingilizcemi maksimum düzeyde ilerletmek için ve yine para kazanmak için gidiyorum.
Birde kuzenim ship a hoy da çalışabilmek için torpil kullandı vs.. kazandığı aylık 1500 lira idi.vasıfsız işçiye verilen para türkiyede ancak bu kadar oluyor.Daha iyi yer var mı bilmiyorum ama bence amerikada en kötü işte bu para kazanılır.(giderkenki maliyeti hesaba katmıyorum çünkü isteyen gider onu göze almayan gitmez zaten..)Ve ülkenden ayrı kalıp başka bi dilin konuşulduğu ülkede kalmak kolay bişey değil.Hiç bi işte bunun artısı olmasada kendi içinizde bişeyleri başarmanın verdiği mutluluk yeter diye düşünüyorum.Bu programdan para kazanılmasada kişsel gelişim için bile gidilir..
Bookmarks