Ben tek basıma new jerseye 2 kez gittim ve hıc sorun yasamadım.cok guzel bı eyalet her yere ulasım var.new york washıngton phıladelphıa faln da yakın.tam watlık yer.tek gıtmek ınsanın kendıne oln guvenını artryr ama sıkıcı oluyr yolda.hıc turk olmazsa sıkılırsınız solıyım ınsan ılla kendı mılletınden bırılerını arıyor. Zaten gittigim yere aynı sırket 20 turk daha yollamıstı o harıka oldu cok guzel zamanlarımız gectı hem amerıkalılar hem bız manyak ortam yaptımgıdecegınız sırket sıze new jersey de ıs buluyorsa sakın kacırmayın derım. benım gıttıgım sırket genelde nj e yolluyordu. adamlar ztn ogrencıyken kendılerı de wat yapmıslar ve nj e gıtmısler .bana da hep ovduler nj i.tabı ıs potansıyellerı orda ya ulan cakallaaaar dedım.nasıl ısınıze geldıgı gıbı yonlendırıyorsunuz ya saka bı yana her şeyimle on numara ilgilendiler haklarını yıyemem.ıs, yer ortam hersey hazırdı Adamlar cep numarası verdiler gıtmeden istediğim zaman da aradım konuştum.haftada en asagı uc gun arıyordum kafalrını sısırıyordum yıne de ıyı davranıyorlardı.kanka gıbı olmustuk sonlara dogru gıtmeden evvel.İşim ve evraklarım nısanda hazırdı.Hatta bizimle birlikte şirketten bi danışman geldi amerikaya.Sosyal guvenlik no almaya goturduler hepımızı. ıs yerıne de ılk gun bızle geldıler.yerınde hızmet resmen.Ayrıca adamlar baska sırketten gelıp de magdur olan kenyalı bır ogrencıye bıle ıs buldular para da almadılar.ulen dedım bız para verdık de gıttık elın kenyalısına free hızmet ohhhBu sene yıne gıdecem herhalde tam karar vermedım bakalım.Şimdi size şirketin adını vereyım gıdın super dıycem ama reklam yapmam ole bedavayaaa kusura bakmasınlarzaten elın zencısınden para almadılar kıskandım vlla.new jersey e gıdın gıdın manyak ortamlı bolge.ya da calıfornıa ora da guzel ama hayat pahalı unfortunately