Work and Travel
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yapmadan Dönme!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Jazzl burger king e denemiştik onu ama alamamıştık

Ben polisle olan olayları eğlenceli buluyorum kesinlikle arabayla bir cevirmeye falan takılın derim ama bizim türk eleman gibi exuse me officer but my dad is police officer too demeyin işe yaramıyor çünkü
    öyle deme yaradığı da oluyor bizi san diego dan los angeles a giderken polis interstate üzerinde çevirmişti nedeni de arkadaki arkadaşlardan birinin emniyet kemeri takmamasıydı yolda gidiyoruz bir baktım polis bizim arabanın içine doğru bakıyor neyse klasik geçti arkaya yaktı sirenleri çıkarttı bizi otobandan bir boş yere direk bizim arkadaki kemer takmayan arkadaşa yönlendi tabi arkadaşında abisi polis bu demesin mi benim abimde polis tr de diye polis baktı şöyle bir "bir daha olmasın" dedi üstüne de "abine selam söyle dedi" ve saldı bizi arkadaş böylece yırtmıştı

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı marty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle deme yaradığı da oluyor bizi san diego dan los angeles a giderken polis interstate üzerinde çevirmişti nedeni de arkadaki arkadaşlardan birinin emniyet kemeri takmamasıydı yolda gidiyoruz bir baktım polis bizim arabanın içine doğru bakıyor neyse klasik geçti arkaya yaktı sirenleri çıkarttı bizi otobandan bir boş yere direk bizim arkadaki kemer takmayan arkadaşa yönlendi tabi arkadaşında abisi polis bu demesin mi benim abimde polis tr de diye polis baktı şöyle bir "bir daha olmasın" dedi üstüne de "abine selam söyle dedi" ve saldı bizi arkadaş böylece yırtmıştı
    vay be bizim tr deki polislerin torpili orada bile geçiyor demek

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)