Alıntı Username Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben hazırlık öğrencisiyim.Bizim okulun hazırlık programı 4 kurdan oluşmakta ben 2. kurdayım yani 2 kurum daha kaldı şimdi ben vize görüşmesine giderken bu 4 kurunda not belgesini götürmem gerekir mi yoksa hepsinin ortalama olduğu bi belge mi götürmeliyim?Bunun dışında ben eğer 1 kuru tekrar edersem bile yaz okuluna kalıyorum.Okula gitmekten ziyade sınavları 13-15 ağustos ta okula bu wat durumunu bildirsem yardımcı olurlar mı?(ki ben pek sanmıyorum)Her şey üst üste geliyor.22-23 ocakta mulakatı var RSV Pools un aynı tarihlerde benim de kur atlama sınavım var.Bir türlü düzenimi oturtamadım
Alıntı lenguaraz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yani sadece o 3 dönemin ortalamasına bakılacak değil mi yanlış anlamış olmayayım da
vize görüşmesine giderken o zamana kadar aldıgın derslerin not dökümünü alman gerekte fakat bazı bize gorevlileri not dökümünü kabul etmiyor ve senden transkrit istiyor böyle bir durumda sana yeşil bir kagıt veriyorlar ve senden bu evrakı ups ile gondermeni istiyorlar.

evet lenguaraz 2. sınıfın 1.doneminin bitmiş oldugu transkripti goturmen gerek. fakat bazen vize gorusmesine bundan erken girersen yani 2.sınıfın 1.donemi acıklanmadan konsolosluk gorevlısı senden bu donemin transını isteyebilir sana evsik evrak niteliğinde yeşil bir kagıt verirler ve bu donemin transını isteyebilirler