arkadaşlar bugünlerde UT'ye başvurmayı düşünüyorm ama tel. ile mülakatta ne gibi sorular soruyorlar doldurduğumuz cv'den mi gelecek sorular yoksa genel mi![]()
arkadaşlar bugünlerde UT'ye başvurmayı düşünüyorm ama tel. ile mülakatta ne gibi sorular soruyorlar doldurduğumuz cv'den mi gelecek sorular yoksa genel mi![]()
sakin ol hocam mülakat dediği adın ne napıyorsun tarzı basit birkaç soru sadece ingilizce bilip bilmediğine bakacak
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
konsoloslukta vize görüşmesine gitmiyorsun sakin olbirkaç basit soru ile ingilizce seviyene bakacaklar
sağolun canlar![]()
Bana farklı bi şirketten biraz kazık gelmişti sorular(bana göre tabi) ama program için yeterli olsada geliştirirsen orada sana çalışma saati olarak döner denmişti.Yani seninki biraz düşük olsada şirket senden geliştirmeni isteyip kaydını alacaktır müşteri kaybetmek istemezler
![]()
![]()
MÜŞTERİ VELİ NİMETTİR
![]()
aman hocam daha bu aşamada heyecan yapma bunun daha vize ayağı var![]()
bu kesin vizede düşüp bayılır![]()
heyecanlandım yaw biraz![]()
arkadaşlar böyle muhabbetler yapıp ilk gidecekleri(kendimde dahil ) germeyin yawgereksiz atraksiyonlar bunlar işin esas problem tarafı vize
işin garibi vizeden okdr korkmuyorum![]()
Bunu vizeyi alacağın hafta bidaha konuşalım slaimişin garibi vizeden okdr korkmuyorum![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks