ne armada ya nede united towers a yazıldım. gttim ozman a yazıldım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama istediğim işi bir tek onlar getiriyor. yani istediğim işe göre bir şirket seçtim şu durumda.
ne armada ya nede united towers a yazıldım. gttim ozman a yazıldım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama istediğim işi bir tek onlar getiriyor. yani istediğim işe göre bir şirket seçtim şu durumda.
ozmanla geçen sene arkadaşımın gittiği gruptan 15 kişi türkiyeye geri dönüp programı iptal ettiler ,iş bulamadıkları herkesi floridaya yollamıs şirket ama 15 gün işsiz gezmişler sonra işte programı iptal ettirenler vs kendi imkanlarıyla iş bulanlar biraz sıkıntılıymış o şirket umarım sen böyle fiyaskolarla karşı karşıya kalmazsın
ne kadar fiyasko bir şirket olduklarını kayıt olmadan öğrenmiştim internetten. hatta burda çalışma belgesi sahte bile çıkan vardı ama aldık bi risk işte bakalım zaten istediğim iş belli onu halletseler yeter bana.
sozkonusu sirket ozman.
Noktayı koymak gerel bu konuya
UT me ARMADA mı ikiside aynı sponsorla calısan fiyatları aynı olan işleri aynı olan hatta ortak toplantı düzenleyen şirketler. Yani hangine kayıt olursan ol. Farketmezzzz.......
Ben geçen yıl Armada Grandee ile gittim ve çok da memnun kaldım.. Bilginize..
benim tercihim armada grandee.
firma reklamı yapmak istemem ama ben tecrübemle bu soruya cevap vericem.
-iki firmada ciee ile çalışır.
-ikiz gibidirler çalışma sistemleri hemen hemen aynıdır
-Bence türkiyenin ikisde türkiyenin en iyi firmalarındandır.
-iki firmada da iş sıkıntısı çekme olasılığınız düşüktür.
-Bence UT ingilizcenizi AG ye göre daha iyi test ediyor.
-AG yetkililerini güne 50 kere bile arasınız bıkmadan usanmadan her sorunuzu cevaplar.
Ben tercihimi Armada Grandee den yana kullanmıştım ve verdiğim para sonuna kadar helal olsun..United tower ile giden arkadaşlarımda aynı şeyi United tower için söylüyolar karar sizin...
arkadadsm gecen sene grandee ile gitti memnundu
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks