arkadaşlar bu iki şirket arasında kaldım, istediğim iş ve yer iki şirkette de aynı, fiyatları da aynı, ama güvenilirlik açısından bir bilene danışmak lazım dedim![]()
arkadaşlar bu iki şirket arasında kaldım, istediğim iş ve yer iki şirkette de aynı, fiyatları da aynı, ama güvenilirlik açısından bir bilene danışmak lazım dedim![]()
senin gitmek istediğin yer neresi ?
Admin Edit.
Sebep: Neden? Nasil? Sorularina Cevap yok.
Konu break tarafından (07-12-2011 Saat 12:54 AM ) değiştirilmiştir.
Ben de geçen sene ikisi arasında kalmıştım. UT'de karar kıldım. Ayrıntılı bilgi istersen özelden ulaşabilirsin dostum.
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
ikisiylede bütün ayrıtıları konuş hangisi daha uygun geliyorsa onu seç ayrıca şirketler kısımından gidenlerin yorumlarına bak
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ben de bu iki şirket arasında kaldım :/ forumdaki yorumları da okuyorum ama çok kararsızım
Şirket seçiminde göz önünde bulundurman gereken Ds-2019 belgesinin sorunsuz şekilde erkenden gelmesi, büyük işverenlerin ve daha doğrusu senin istediğin iş için düzenlenecek olan fuarda sahip olduğu kontejan ve işverenin konaklama sağlamadığı durumda sana ne gibi alternatifler sunabileceği ve yardımcı olabileceğidir.Bunun dışında çalışma izni , vize ve iş sözleşmen elinde olduktan ve konaklama türünüde belirledikten sonra şirketin senin için yapacağı çok fazla bir şey yok.Güvenilirlik meselesi başta saydığım meselelerin ne kadar hızlı ve düzgün biçimde işlediğiyle alakalıdır.Bu durumlarla birlikte fiyatta hala aynı diyosan belki göz önünde bulundurman gereken iki firmadaki danışmanını karşılaştırmak olucaktır.Amerikaya adım attığından itibaren yaşayacağın özel problemler seni ilgilendirir ve sponsorun yada firmanın yapabiliceği bir şey yoktur.Şirketlere en fazla parayı ödeyen ülkelerden biri de olsak gerçek bu..
Ikiside CIEE sponsoru ile calisiyor. Benzer firmalar.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bende tercihimi armada grandee den yana kullanıcam galiba ama önce iş listelerini görmem gerekiyor çünkü özellikle vale işi istiyorum.
Is listelerini gormeden parayi odemeniz cok sacma, odenen para karsiliginda ne oldugunu bilmediginiz mal ve hizmet satin almayin.
Gecen sene her iki firmadan da arkadaşlarım vardı.Bu firmaların göndereceği işlerin başında eğlence ve su parkları gelir.ve haftada ortalama 32 saat verıyorlar.Gidecek olan arkadaşlar b unları da göz önünde bulundursun sonra ŞİKAYET etmeyin![]()
bu firmalarin yolladigi oldukca iyi saatlerin verildigi isler de var genelleme yapmak yanlis olur...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bana göre iki şirket arasında kaldıysa eğer yinede tabiki unıted towers ama gidecek olan arkadaşlar iyice detayları öğrenin ve o şekilde karar verin![]()
İkisinin çalıştığı sponsor da aynı ikisinin ücretleri de hemen hemen aynı sorulması gereken ellerindeki işler.Şirketten ziyade yapacağınız işi belirleyin sonradan gidin sorun bu iş sizde var mı varsa koşulları neler diye.
iki şirket de hemen hemen aynı ama danışmanlar açısından değerlendiriyorum ben ve armada grande daha iyi bence
bende yarın armada grandee, united towers ve eduyork üçlüsünü ziyarete gidicem. benim bunlara asıl sormam gereken şey iş listeleri dimi? hangi şirkette kafama uyan bir iş varsa onu seçmeliyim herhalde? birde mesela iş listesinde olmayan bir iş bulmalarını istedim bana. bulabilirler mi?
bulabileceklerini sanmıyorum. bir de şu var armada ve unitedın elindeki işler genel olarak aynıdır. çünkü sponsor şirketleri aynı. ikisininki de ciee
Eğer CIEE fuarlarındaki işlerin hiç biri kafana yatmazsa Virtual - Direct Hiring gibi sistemlere yönlendirilebilirsin.Ama ingilizce seviyen çok iyi değilse bir de Amerikaya ilk gidişinse çok sıkıntı çıkarabilicek yöntemlerdir.tavsiyem bir an önce karar verip bir fuara kayıt olman ve işverenle yüz yüze görüşüp için rahat bir biçimde oraya gitmek.Fuardaki iş seçenekleri çok para kazandıran işler olmayabilir ama mağdur olmamak için en güvenli yoldur.
bugün eduyork, armada grandee ve united towers ı ziyaret ettim. armada grandee ve united towers fiyat bakımından ve sponsorlarının CIEE olmasından dolayı bi farkları yok gibi geldi bana. eduyork daki işler sanki biraz daha gibi birde 100-200 lira daha pahalıya geliyor. şu an kafam daha çok karıştı hangi şirketi seçmeliyim acaba?
senin istediğin iş ne ona göre sana tavsiyelerde bulunabilirim ?
açıkcası kafamda daha bi iş şekli oluşmadı vale lik istiyorumda onuda bulmak zor. mümkünse az türkün olucağı işler istediğimi söylemiştim danışmanlara hepsi bana orta amerikayı önerdi, armada granndee deki bayan utah ve winsconsin dedi mesela.
bende eduyorku tercih edicem gibi.. iş listesi çok daha fazla.. eğlence parklarında çalışmak istiyodum ama united towersda dolmuş, armada grandee de fuarı dolmuş.. eduyork daha mantıklı geldi şuan açıkçası..
united towers ve armada grandee nin aralık fuarları dolmuş ama şubattakinde yer vardı. o fuardada eğlence parklarıda vardı sanırsam. eduyork un iş bulma sistemi bunlardan biraz farklı sanki. fuarda iş bulamazsan koordinatör skype üzerinden amerikadaki işverenle görüştürüyor ve öyle buluyorlarmış. bu kararsızlıkta çok kötü bişey. param hazır ama şirketle işi seçemedim daha![]()
aynen bnde param hazır ama şirket seçemiyorum. armadayla united towers arasında kalmştım ama fuarlar da dolunca şubata kadar bekleyemicem açıkçası.. bu yüzden eduyorku seçicem sanırım..united towers ve armada grandee nin aralık fuarları dolmuş ama şubattakinde yer vardı. o fuardada eğlence parklarıda vardı sanırsam. eduyork un iş bulma sistemi bunlardan biraz farklı sanki. fuarda iş bulamazsan koordinatör skype üzerinden amerikadaki işverenle görüştürüyor ve öyle buluyorlarmış. bu kararsızlıkta çok kötü bişey. param hazır ama şirketle işi seçemedim daha
Ben A.Grandee'yi seçtim şuan memnununum ilgi alakadan, haftaya cumartesi olacaka fuara katılacağım.İstediğim eyalet için tek kişilik yer kalmıştı hemen kabul ettim.
internet sitesinde yazıyo farklı fuarlar var bakabilirsin.eduyorkun fuarları ne zaman??
ben 2aralıkta konuştuğum zaman banada fuarda tek kişilik yer var demişlerdi :S sanırım herkese aynı şeyi söylüyolar. gerçi hangi işi istediğini bilmiyorum ama.. ben eğlence parklarını istemiştim..Ben A.Grandee'yi seçtim şuan memnununum ilgi alakadan, haftaya cumartesi olacaka fuara katılacağım.İstediğim eyalet için tek kişilik yer kalmıştı hemen kabul ettim.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks