Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 105 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2012 wat tek başına katılım ne derece risk?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart 2012 wat tek başına katılım ne derece risk?

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim uzunca bir süredir wat programını enine boyuna araştırıyorum 2012 wat programına katılacağım kısmetse. Bursa'dan 2012 wat yapmayı düşünen var mı bir de tek başımıza gitsek ne gibi riskler doğurabilir az biraz göz korkutuyo

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Risk herşeyde var kardeşim. Kesinlikle tek gitmeni öneririm.
    Wisconsin Dells | Noah's Ark
    2011 Summer

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

alican dogru soyluyorsunda şu aşamada yeterli bir bilgim yok server olarak çalışmayı planlıyorum ben acaba benim çalısacagım otel yada restaurant daha dusuk ihtimalle hard rock cafede baska wat ogrencileri olurmu sıkıntım calısmayı dusundugum bir meslek alanında baska wat ogrencilerinin olmaması ve sadece devamlı calısanların bulunması boyşle bır ıhtımal olabılır mı server pozisyonu ve alakalı islerde?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Dostum bende bu yaz izmirden katılacağım büyük ihtimal,bende tek gideceğim,Gerek arkadaşlarıyla giden gerekse tek gidenlerle konuştum ve çok büyük bi bölümü tek gitmenin daha akıllıca olduğu görüşünde.Çünkü gideceğin yerde çok çok çok büyük bir mucize olmadıkça en az 1 türk watçıda olacak seninle beraber.Bu konuda rahat olabilirsin yani.Ama tabi diğer bir durumda şu:speaking'inin ne derecede olduğu bu program için hayati bir durum.Başına senin müdahalen dışında ters bir olay gelirse ve burda speaking'in yetersiz kalırsa,bu büyük problem olur.Bu program ne yazık ki ciddi bir kumar,bu kumarı her zaman kaybettiğini düşünerek yola çıkarsan senin için daha iyi olur realite anlamında.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende izmir'den tek başıma katılıyorum bu sene.umarım bu kumarı hepimiz kazanırız.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Umarım dostum.Sonuçta hepimizin temennisi bu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben de bu sene katılacağım WATa, ama tek başıma sanırsam. bir kız için yalnız gitmek zor olur mu acaba? gidenler var mı?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu sene derken 2012yi kastettim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bu isin erkeği kızı yok sayın hosh,Zira herkes için tehlike arzeden bir program ama tabiki sana kalmis,orda sürekli endişe icinde olacaksan tek gitmen yersiz olur.ama birde dogu kıyısına gideceksen gideceğin her yerde turk kesin olacak illa bı arkadas bulursun yanina.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bende umuyorum ki bu kumarı kazanırız şirketlerinizi ve gitmeyi düşündüğünüz şehirleri belirledinizmi arkadaşlar

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

egeofficer haklısın aslında da yine de tedirginim. başlangıçta grupça gidecektik ama onlar vazgeçtiler. kendime arkadaş bulmaya çalışşacağım, olmazsa da kendin giderim orada arkadaş bulurum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

magpies_atakan benim şirket belli gibi ama işim belli henüz kaydolmadım eduyork olcak büyük bi ihtimal.Host benimde bu sene gitmek isteyen bikaç arkadaşım var ama daha hazırlıkta olduğumuz için kimsenin gözü yemiyor.Bende gözümü kararttım tek başıma gitmeye karar verdim.Genelde kime sordusam tek git daha iyi diyorlar,istisnalar olmuyo değil tabi.Orda zaten gerek kaldığın evde gerekse işyerinde bir çok insanla tanışcaksın muhakkak biriyle kafa uyuşur.Yani en azından ben böyle düşünüyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

aynen egeofficer dogru soyluyorsun tek gitmeye karar verdim bende birkac gündür acaba bu dönem kaldıgım ders olurmu yaz okuluna kalmazsak okul uzarmı diye düşünüyordum artık kalsam bile kararttım gözümü geri dönüşü yok

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

magpies hiç böyle düşünmene gerek yok bana kalırsa wata katılmayı kafaya koyduysan bu sene özellikle ayrı bir özen göstermelisin derslere.sonra geri donersin,dersin kalmis,seneye alttan alacaksın tekrar,uğraşma dostm böyle durumlarla.şahsen ben hazirliktayim bu sene,seviye upper int. felaket yükleniyorlar üstümüze bende en iyi sekilde çalısmaya çalışıyorum çalış geç derslerini,uğraşma sonra

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

aynen dogru soyluyorsun egeofficer zaten artık gemılerı yaktım okul uzasa dahi gozumu kararttım şirketide seçtim sayılır 2 gün içinde tamamdır olay

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu ders konusu bendede sıkıntı geçen sene hazırlıktım rahattı tabi,bu sene gidelim dedik kayıtda oldum ama alttan dersler kalacak gibi,ne yapacağız hiç bilmiyorum :/

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Boş verin arkadaşlar.Alttan ders çok bırakmadığınız, sınıfı geçtiğiniz sürece amerika her şeye değer.1-2 ders kalsa bişey olmaz.Alırsınız hepsini seneye.Siz bi amerikayı gidin dörün de okul her türlü bitcek nasıl olsa.
    ""Let the game begin""

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

aynen ege şimdi bile ders calısıyorum bır yandan

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

aynen dogru soyluyorsun egeofficer zaten artık gemılerı yaktım okul uzasa dahi gozumu kararttım şirketide seçtim sayılır 2 gün içinde tamamdır olay
    Öyle diyorsan hayırlı olsun dostum benim hazırlık sonunda gitmemin en büyük sebeplerinden biride bu.zaten 1 seneyi tamı tamına ingilizceyle geçirip,ardında amerikaya gidip bunları pekiştirmek daha mantıklı geldi.bilmiyorum,göreceğiz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

aynen egeofficer bugunde bir sınavı daha tarihin tozlu sayfalarına gömdük artık geri dönüs yok bu arada bende eduyork düşünüyorum cumartesi görüşcem gidip...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben geçen sene temmuz ayından beri(daha üniversite öğrencisi olup olmadığım belli olmamasına rağmen) geziyordum bütün şirketleri.aklıma 2 şirket yattı biri de eduyork'tu.etrafımdan gidenlerde vardı ve hepsi sorunsuz geldi.bilmiyorum artık bende böyle bi seçim yaptım bakalım nolacak.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de tek katılıyorum, kız başıma biraz nasıl olur ne yaparım falan filan diye düşünmedim değil ama fazla da takmadım açıkçası , aslında grup olarak kayıt olduk fakat ben arkadaşlarımdan farklı bir yer ve farklı bir iş seçmek istediğim için ayrı olarak gitmeye karar verdim. Bir de böylesinin daha faydalı olacağı görüşündeyim..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cadbury Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de tek katılıyorum, kız başıma biraz nasıl olur ne yaparım falan filan diye düşünmedim değil ama fazla da takmadım açıkçası , aslında grup olarak kayıt olduk fakat ben arkadaşlarımdan farklı bir yer ve farklı bir iş seçmek istediğim için ayrı olarak gitmeye karar verdim. Bir de böylesinin daha faydalı olacağı görüşündeyim..
    hangi işte çalışacaksın ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Cadbury iyi etmişsin hoş etmişsin,konuştuğum wat katılımcılarının neredeyse tamamı tek gitmenin daha mantıklı olduğunu doğruluyor.ancak kız arkadaşlar için tek gitmek...yani ne bileyim bana pek doğru gelmiyor.Tabi ki,orada herkesin başına olumsuz bir durum gelebilir,ancak kız arkadaşların,özelliklede tek gidenlerin bu konuda biraz daha dikkatli olması lazım.Gerçi sen tek başına katılmayı göze aldığına göre,bunları da düşünmüşsündür umarım kızmamış yada gücenmemişsindir,sadece düşüncelerimi ilettim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı istlev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi işte çalışacaksın ?
    Henüz bir kesinliği yok ama büyük bir ihtimalle cankurtaranlık olur diye düşünüyorum.

Alıntı egeofficer08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cadbury iyi etmişsin hoş etmişsin,konuştuğum wat katılımcılarının neredeyse tamamı tek gitmenin daha mantıklı olduğunu doğruluyor.ancak kız arkadaşlar için tek gitmek...yani ne bileyim bana pek doğru gelmiyor.Tabi ki,orada herkesin başına olumsuz bir durum gelebilir,ancak kız arkadaşların,özelliklede tek gidenlerin bu konuda biraz daha dikkatli olması lazım.Gerçi sen tek başına katılmayı göze aldığına göre,bunları da düşünmüşsündür umarım kızmamış yada gücenmemişsindir,sadece düşüncelerimi ilettim.
    Ne demek teşekkür ederim düşüncelerini ilettiğin için. Ama evet dediğin gibi iyice düşündüm taşındım bu durumu tabiki, ama ben biraz da deneyim olsun yalnız başımayken birşeyler yapıp öğrenebileyim diye istiyorum aslında tek başıma gitmeyi (her zaman bulunabilecek bir fırsat değil bu da), ayrıca kendi arkadaşlarımla gidersem devamlı türkçe konuşucaz yine, biliyorum ben. Sonuçta gideceğim yerde Türk de olcak, hadi Türkler'le takılmıyorum diyelim yine de bir arkadaş çevresi oluşacak sonuçta.. O yüzden böylesi daha iyi gibi, tabi çok dikkatli olmak gerekir yani ama ben güveniyorum kendime de. Zaten bu tür konularda deli cesareti vardır bende genelde, hep söyler çevremdekiler. Bakalım artık..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Henüz bir kesinliği yok ama büyük bir ihtimalle cankurtaranlık olur diye düşünüyorum.

Ne demek teşekkür ederim düşüncelerini ilettiğin için. Ama evet dediğin gibi iyice düşündüm taşındım bu durumu tabiki, ama ben biraz da deneyim olsun yalnız başımayken birşeyler yapıp öğrenebileyim diye istiyorum aslında tek başıma gitmeyi (her zaman bulunabilecek bir fırsat değil bu da), ayrıca kendi arkadaşlarımla gidersem devamlı türkçe konuşucaz yine, biliyorum ben. Sonuçta gideceğim yerde Türk de olcak, hadi Türkler'le takılmıyorum diyelim yine de bir arkadaş çevresi oluşacak sonuçta.. O yüzden böylesi daha iyi gibi, tabi çok dikkatli olmak gerekir yani ama ben güveniyorum kendime de. Zaten bu tür konularda deli cesareti vardır bende genelde, hep söyler çevremdekiler. Bakalım artık..
    gittiği yerde türk olupta onlarla takılmayan adam yoktur başın sıkıştığında gideceğin ilk yer onların yanıdır
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

egeofficer sana birsey sorucam eduyork sana is listelerini gosterdımı ya da job fairlerle ilgili bilgi verdimi lagoon park ile ilgili birsey soyledımı?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yalnız değilmişim, ben de tek katılacağım kız başıma

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gittiği yerde türk olupta onlarla takılmayan adam yoktur başın sıkıştığında gideceğin ilk yer onların yanıdır
    Aynen, yazarken onu düşünüyodum ben de, orası bir gerçek Ama demek istediğim Türk olmasa bile yapayalnız kalmazsın sonuçta.. Ama Türk olmaması mucizevi bir olay olur tabi o ayrı

Alıntı Hosh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız değilmişim, ben de tek katılacağım kız başıma
    Daha iyi bence dediğim gibi daha avantajlı olur gibi geliyo bana.. Olmadı beraber gideriz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)