Afedersiniz de bekara avrat boşamak kolay demişler mesajlara baktım da herkes arkadaşı gaza getiriyor hiç durma aynen devam yürü be felan tarzında ne demek şirket bişey yapamaz şirket sana gıcık oldu mu -ki buna hakkı yok ama imkanı var- sana en lanet bi iş teklif eder onu da geç teklif eder seçmezsen de biz sana iş teklif ettik sen kabul etmedin deyip para mara da iade etmez ya gidersin seve seve o lanet işe yada kalırsın ortada gidemeden.bunun geridönüşü olarakta en fazla 1 kişi şirketi kötüler internette zaten ben hiç şu şirkete git arkasındayım diyen görmedim hepsi kötü

ki buradaki şikayete bakarsak sorun cetusa denen sponsor kaynaklı yani burda şirketteki elemanın yapacak bişeyi yok ki o da cetusa ya mail atıp bekleyecek ha sen dersenki millet işini almaya başladı seçimler yapılıyor beni mağdur ediyorlar o zaman işler farklı ama daha süreç başlamadıysa ne bu heyacan
diyeceğim tabiki haklarımız var yasal imkanlarımız var ama bu wat işi öyle kavga dövüş götürülecek bi iş değil karşılıklı saygı ve güvenle götürülecek bi iş ayrıca iş takibini de her alanda yapmak zorundasın türkiyede yaşıyosun ama bunu wat sürecinde hak arama işini tabiri caizse cazgırca götürmeye çalışırsan sana gıcık giden cins bi şirket görevlisi tüm yazını mahvedebilir ondan sonrada burda sana haklısın sonuna kadar git köpek gibi yapmak zorundalar gibi ifadeler yazanların hiçbiri şirkete ödediğin yeşil benjaminleri vermez olan sana olur. karar senin saygılar.
Bookmarks