arkadaslar bende six flags great americada caliştim chicagoda bize konaklama ve transportationu saglamadıklarını bilerek gittik orda zaten hemen her turk watcı birbirini daha gitmeden buluyor ve topluca hareket edince hiçbir sorun kalmıyor ne ulaşım ne de konaklama acısından zaten cok para kazanılmıycagını şirketten soyluyolar güneş altında calişicaginizi faln bunları bilerek gidiyorsunuz yani bizim caliştigimiz bölgede parka 15 20 dk mesafede 10larca hotel hostel benzeri şeyler var biz 5 arkadas gittigimiz için eve cıkmıştık ama diger arkadaslar bi 20 kişi flan 15 dk mesafede bir hostelde kaldılar haftalık 70 dolara 3 kişi bi odada ve hepsi bisiklet aldı cok da rahat oldu ne zman bi kodak başlıgı görsem hep bi eleştiri var ama hepsi zaten size onceden şirket tarafından söylenen şeyler bu kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama birazda olay size ve bu konuya ne kadar ilgi gösterdiğinize ve ne kadar ugraştıgınıza baglı ben iyikide gitmişim iyidkide kodakta calışmışım diyorum herseye ragmen gerek ordaki arkadaslık gerek ev partilerimiz hepsi cok eglenceliydi konuyu takip eden bu yaz kodakta calişmiş varsa hepsine selam olsun seneye mutlaka tekrar gidicem sponsorun self olayında yarattıgı zorluklara ragmen..