Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 47 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc g�steriliyor

Konu: Virginia B. Gidecekler.

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Aug 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Standart Virginia B. Gidecekler.

Arkada?lar 2012 wat i�in virginia beach gidecekler kimler. Konu?al?m birbirimize bilgi verelim yard?mc? olal?m. Daha �nce gitmi? ki?ilerde yap?lmas? gerekenleri, nelere dikkat edilmesi gerekti?ini s�ylerlerse �ok yard?mc? olurlar.

Site Y�neticisi
    �yelik tarihi
    Mar 2008
    Tecr�be Puan�
    10

sitede arama yaparsan virginia beach ile ilgili sinirsiz bilgiye ulasirsin..

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Aug 2011
    Tecr�be Puan�
    15

aramaya bast?m ama virginia ba?l?kl? hi� konu g�remedim

Site Y�neticisi
    �yelik tarihi
    Mar 2008
    Tecr�be Puan�
    10

diger sayfalara bak aramada onlarca sayfa cikar sonuc. en yeni konular en basta cikar demekki son bir iki aydir cok fazla konulara yazi yazilmamis..

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Aug 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Gidecek olan arkada?larla buradn irtibata ge�elim ordada yaln?z kalmay?z.

U�u�a Haz�r Wat��
    �yelik tarihi
    Sep 2010
    Tecr�be Puan�
    16

va hakk?nda sorca??n soru varsa yard?mc? olabilirim
    when life gives you lemons, make lemonade

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    15

VB. Avcumun i�i bro :P

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

TW �st�n Hizmet Wat��s�
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    16

iphone Laz?m m? beach ciLer

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Al�nt� cimbomlu10 Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    iphone Laz?m m? beach ciLer
    Seneye devam herhalde okan

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Aug 2011
    Tecr�be Puan�
    15

S�yle basliyayim nas?ld?r v.b ilk sefer i�in iyimidir, 2. ?s A?ustos'tan snra �ok rahat bulursun dediler. Konaklama kolaymidir. Araba kiralama satinalma fiyatlar? uygunmudur, eglenebilirmiyim herbakimdan yas 18 bu arada. B�y�k sehirlere yakinmidir, gezilecek al??veri? yapilcak yerleri varmidir. Biraz fazla sordum ama tecr�beli kisilere hep rastlamiyorum Akl?ma geldik�e soru eklerim te?ekk�rler ?imdiden.

U�u�a Haz�r Wat��
    �yelik tarihi
    Sep 2011
    Tecr�be Puan�
    15

ozan bo?wer v.b i kop gel los angelas a

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    May 2011
    Tecr�be Puan�
    15

a?ustos aylar?nda zaten sadece rusalr gtmeye ba?l?yo kim dediyse pek inand?r?c? gelmedi bna Bu arada bizim ev buradaym??da haberimiz yokmu?

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Aug 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Yazd???m sorular?n hepsini orenirsem acayip iyi olur ya gitmislerden yard?m bekliyorum.

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Al�nt� hqnfb0707 Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    ozan bo?wer v.b i kop gel los angelas a
    Seneye VB ile ba?lay?p son ay LA d�?�n�yorum zaten. de tan?yamad?m yau?

Al�nt� heraklos Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    S�yle basliyayim nas?ld?r v.b ilk sefer i�in iyimidir, 2. ?s A?ustos'tan snra �ok rahat bulursun dediler. Konaklama kolaymidir. Araba kiralama satinalma fiyatlar? uygunmudur, eglenebilirmiyim herbakimdan yas 18 bu arada. B�y�k sehirlere yakinmidir, gezilecek al??veri? yapilcak yerleri varmidir. Biraz fazla sordum ama tecr�beli kisilere hep rastlamiyorum Akl?ma geldik�e soru eklerim te?ekk�rler ?imdiden.
    VB ilk sefer i�in kesinlikle �nerebilece?im bir eyalet. ??in haz?rsa on numara yer ilk sene i�in. Konaklama �ok zor de?il. Ararsan bulursun bi ev Richard diye bir gavat vard?r Paradise Inn'in sahibi, ondan uzak durdu?un s�rece konaklamaya �ok fazla gitmez para. Ger�i sat?cakt? san?r?m oray? komple.
    Araba kiralama olay? s?k?nt? olur senin ad?na. Ehliyetin yoksa orada almay? falan unut, alam?yorsun. 9 ay gerekiyor, learner permit falan uzun zaman istiyor. Ama ehliyetin varsa epey y�ksek bir fiyata bir ka� yerden kiralayabilirsin. Ama hi� denemedi?im i�in kesin bir ?ey diyemiyorum, ��nk� bir �o?u 21 alt?na vermiyor. Ayr?ca Debit Card ge�erli de?il, Kredi Kart?n?n olmas? gerek. Ama sorun etme orada arabas?n? kiral?k veren t�rk arkada?lara rastlars?n.
    B�y�k ?ehirlere derken New York - 7-8 saat(chinabus), DC 4-5 saat (araba) Bunlar? denedim, bu kadar s�rd�.. DC ye sezon ortas?nda falan gidebilirsin ama NY sezon ortas?nda i?inden off al?p gidilecek yer de?il. Zaman gerek. travel a saklars?n.
    Gezilip al??veri? yap?lacak yerler �ok. Lynnhaven Mall ve �evresinde onlarca ma?aza mevcut, ucuza �ok sa?lam k?yafetler alabilirsin, o y�nden s?k?nt?n olmas?n hi�. Gezilecek yer de?il de e?lenilecek yer olarak Williamsburg'ta Busch Gardens veya Water Country'yi �nerebilirim..
    Ekstra olarak da 18'sen club hayat?n? �zetliyim sana. Clublar?n hepsine girmeyi falan unut. 2 tane cluba girebilirsin, Peabody's ve Shakas. Bunlar da ya?tan dolay? giri?te en az 10$ en fazla $25 dolar? kas?yorlar. ?�ki mi�ki r�ya. Senin orada rahat olarak yapabilece?in tek ?ey sigara almak olabilir karde?im. ?imdilik yaz?caklar?m bunlar. Ba?ka sorun olursa devam et a?a??dan..
    Konu JazzL taraf�ndan (13-10-2011 Saat 08:44 PM ) de�i�tirilmi�tir.

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Al�nt� exi07 Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    a?ustos aylar?nda zaten sadece rusalr gtmeye ba?l?yo kim dediyse pek inand?r?c? gelmedi bna Bu arada bizim ev buradaym??da haberimiz yokmu?
    Captain America'da buradaym??!

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Aug 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Ozaman anca house party lerde e?lenebilcez doru d�r�st desene . House party fln s?k s?k oluyomu bari.Jazzl senin isimdemi ozan hqnfb bana yazm??t? normalde . Wallmart fln varm? onuda sor?y?m cok i?e yar?yomu? ��nk� oras?.

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Ozaman anca house party lerde e?lenebilcez doru d�r�st desene . House party fln s?k s?k oluyomu bari.Jazzl senin isimdemi ozan hqnfb bana yazm??t? normalde . Wallmart fln varm? onuda sor?y?m cok i?e yar?yomu? ��nk� oras?.
    Aynen benim isim de Ozan. Hemen al?nd?m �zerime, pardon
    House partyler s?k s?k oluyor. Arkada? �evren olursa, sana party'nin hangi evde oldu?una dair haber gelir Orada rahat e?lenebilirsin
    Wallmart var elbette. Yine bu Lynnhaven taraflar?nda. Orada akl?na gelebilecek her ?ey var. Indoor Karting pisti dahil 32 nolu otob�sle 20-30 dk s�r�yor. Ula??m kolay. Haftada bir iki u?rars?n?z zaten.

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Aug 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Yok ya sanada ada??z heralde die sordum memnun oldum bu arada. Arkada? �evresi bak?m?ndan sorun ya??cam? d�?�nm�orum o s?k?nt? olmaz heralde. Araba almay? d�?�n�yoruz arkada?la gelir gelmez new york tan. Arabayla bulabilirmiyiz VB yi.

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Yok ya sanada ada??z heralde die sordum memnun oldum bu arada. Arkada? �evresi bak?m?ndan sorun ya??cam? d�?�nm�orum o s?k?nt? olmaz heralde. Araba almay? d�?�n�yoruz arkada?la gelir gelmez new york tan. Arabayla bulabilirmiyiz VB yi.
    Memnun oldum ben de ada?.
    Yol sorun olmayacakt?r, 1 saat i�inde al???rs?n?z yola. GPS'i kurar rahat�a gidersiniz. Sak?n unutmay?n GPS'i. Havaalan?ndan bile �?kmak zor GPSsiz GPSle basit. Ama arabay? alana kadar sorun ya?ar m?s?n?z bir ?ey diyemem. Arkada??n da m? ya??t seninle?

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Aug 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Aynen GPS olarak ?phone kullanabilirim dimi burdan getircem bi sorun ya?at?rm? orda ?

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Aynen GPS olarak ?phone kullanabilirim dimi burdan getircem bi sorun ya?at?rm? orda ?
    Kullanabilirsin de net gerekir. Kiralayaca??n araba da y�ksek ihtimal GPS olur zaten. Ekstra 15 dolar kar??l???nda araca ekliyorlar.

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Aug 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Bize araba kiralamazlar zaten mecbur sat?n alcaz biz. S?cak oluyomu vb Deniz'i k?zlar? guzemi

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Bize araba kiralamazlar zaten mecbur sat?n alcaz biz. S?cak oluyomu vb Deniz'i k?zlar? guzemi
    yuh abi bunu ne kadar zaman i�inde yapacaks?n?z
    VB genel itibariyle s?cakt?r. Fakat �ok fazla bunaltmaz. �ncelikle oraya gitceksen deniz veya sea laf?n? unutmal?s?n. ��nk� bizdeki going to sea onlarda going to ocean. K?zlar g�zeller genel itibariyle. Ama bir �o?u haftal?k tatile ailesiyle gelmi? k?zlar oluyor Beachtekiler �yle genelde. Ama VA n?n farkl? ?ehirlerinden veya North Carolinadan gelen hatunlar da ta? a�?kcas?..

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Aug 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Neyi ne kadar zamanda yapcaz adas . Biz gitti?imizde Ruslar orda olcak san?r?m d?m? . ?s olarak ne is �nerirsin ben lifeguard lik d�?�n�yorum ama. Zaten Ruslar gidince ikinci iside buluruz.

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Neyi ne kadar zamanda yapcaz adas . Biz gitti?imizde Ruslar orda olcak san?r?m d?m? . ?s olarak ne is �nerirsin ben lifeguard lik d�?�n�yorum ama. Zaten Ruslar gidince ikinci iside buluruz.
    Arabay? sat?n almak biraz zor i? bir iki g�nde. �ok i?lemi var ��nk�.
    Siz gitti?inizde ruslar zaten yerle?mi? i?lerinde neredeyse 1 ay �nceden ba?lam?? olacaklar
    Yaln?z VB'te Lifeguardl??? amerikanlara veriyorlar g�zlemledi?im kadar?yla. Ve ba?l? olduklar? yerin bir ?irketle ilgisi yok. VB Rescue Team'di san?r?m. O ad alt?ndalar. Work and Travel kapsam?nda �al??abilece?in bir i? de?il. Bu Virginia Beach'te b�yle ama. ��nk� �ok b�y�k ve �nemli bir sahil. G�venli?i de �ok �nemli olmal?.
    Ruslar gidince ikinci i? bulabilirsin asl?nda. Ama onlar da az kalm?yorlar. Eyl�l�n ba??nda ayr?l?yorlar genelde.

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    May 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Al�nt� JazzL Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    yuh abi bunu ne kadar zaman i�inde yapacaks?n?z
    VB genel itibariyle s?cakt?r. Fakat �ok fazla bunaltmaz. �ncelikle oraya gitceksen deniz veya sea laf?n? unutmal?s?n. ��nk� bizdeki going to sea onlarda going to ocean. K?zlar g�zeller genel itibariyle. Ama bir �o?u haftal?k tatile ailesiyle gelmi? k?zlar oluyor Beachtekiler �yle genelde. Ama VA n?n farkl? ?ehirlerinden veya North Carolinadan gelen hatunlar da ta? a�?kcas?..
    Bunaltmaz m?:d::d

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    May 2011
    Tecr�be Puan�
    15

MUHTEMELEN OTEL OLUR BEACH SE SHERATON SE� VE POOL ATENDAT se� sana tavsiyem en �ok paray? sheraton veriyo ama bunun ?�i?n ut ? kullanman laz?m

Deneyimli Wat��
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Al�nt� exi07 Nickli �yeden Al�nt� Mesaj� g�ster
    Bunaltmaz m?:d::d
    �ok fazla dedim bro

Ara�t�rmac� Wat��
    �yelik tarihi
    Aug 2011
    Tecr�be Puan�
    15

Pool atendant napar peki. Ba?ka en favori i?ler ne VB de , bide motorworld varm?? cok para kazand?ran oras? al?m yap?omu. B�y�k ihtimal UT olcak ama academix olma ihtimalide var.

TW �st�n Hizmet Wat��s�
    �yelik tarihi
    Jan 2011
    Tecr�be Puan�
    16

Pool atendant napar peki. Ba?ka en favori i?ler ne VB de , bide motorworld varm?? cok para kazand?ran oras? al?m yap?omu. B�y�k ihtimal UT olcak ama academix olma ihtimalide var.
    kardesim sirketin eger profilinde yazan ?irketse sak?n va beach e gitme cok b�y�k s?k?nt? yasars?n..

Konu Bilgileri

Bu Konuya G�zatan Kullan�c�lar

�u anda 1 kullan�c� bu konuyu g�r�nt�l�yor. (0 kay�tl� ve 1 misafir)