ozan boşwer v.b i kop gel los angelas a![]()
ozan boşwer v.b i kop gel los angelas a![]()
Seneye VB ile başlayıp son ay LA düşünüyorum zaten.de tanıyamadım yau?
VB ilk sefer için kesinlikle önerebileceğim bir eyalet. İşin hazırsa on numara yer ilk sene için. Konaklama çok zor değil. Ararsan bulursun bi evRichard diye bir gavat vardır Paradise Inn'in sahibi, ondan uzak durduğun sürece konaklamaya çok fazla gitmez para. Gerçi satıcaktı sanırım orayı komple.
Araba kiralama olayı sıkıntı olur senin adına. Ehliyetin yoksa orada almayı falan unut, alamıyorsun. 9 ay gerekiyor, learner permit falan uzun zaman istiyor. Ama ehliyetin varsa epey yüksek bir fiyata bir kaç yerden kiralayabilirsin. Ama hiç denemediğim için kesin bir şey diyemiyorum, çünkü bir çoğu 21 altına vermiyor. Ayrıca Debit Card geçerli değil, Kredi Kartının olması gerek. Ama sorun etme orada arabasını kiralık veren türk arkadaşlara rastlarsın.
Büyük şehirlere derken New York - 7-8 saat(chinabus), DC 4-5 saat (araba) Bunları denedim, bu kadar sürdü.. DC ye sezon ortasında falan gidebilirsin ama NY sezon ortasında işinden off alıp gidilecek yer değil. Zaman gerek. travel a saklarsın.
Gezilip alışveriş yapılacak yerler çok. Lynnhaven Mall ve çevresinde onlarca mağaza mevcut, ucuza çok sağlam kıyafetler alabilirsin, o yönden sıkıntın olmasın hiç. Gezilecek yer değil de eğlenilecek yer olarak Williamsburg'ta Busch Gardens veya Water Country'yi önerebilirim..
Ekstra olarak da 18'sen club hayatını özetliyim sana. Clubların hepsine girmeyi falan unut. 2 tane cluba girebilirsin, Peabody's ve Shakas. Bunlar da yaştan dolayı girişte en az 10$ en fazla $25 doları kasıyorlar. İçki miçki rüya. Senin orada rahat olarak yapabileceğin tek şey sigara almak olabilir kardeşim.Şimdilik yazıcaklarım bunlar. Başka sorun olursa devam et aşağıdan..
![]()
Konu JazzL tarafından (13-10-2011 Saat 08:44 PM ) değiştirilmiştir.
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks