Work and Travel
Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ukla Abroad

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

gerçekten bu konuda bilgilere benimde ihtiyacım var. birkaç arkadaşa sordum. kimisi sakın aman uzak dur diyo. kimisi kaçırma fiyatlar çok uygun . hemde güvenilir firma diyo. kafam çok karışık

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cerenahmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten bu konuda bilgilere benimde ihtiyacım var. birkaç arkadaşa sordum. kimisi sakın aman uzak dur diyo. kimisi kaçırma fiyatlar çok uygun . hemde güvenilir firma diyo. kafam çok karışık
    bu konuda şunu söylemem lazım, sorun yaşatmayan firma yoktur, az yaşatan vardır bu firmalar yıllardır wata öğrenci gönderiyo ve birileri şikayet illa ki edicek, aynı iş yerine giden aynı firmayla giden 2 kişiden birinin memnun olmayıp diğerinin çok halinden memnun olduğunu tecrübe ettim 2 yılda biraz böyle bakmak lazım bence, bnm korkum firma falan filan değil, seneye de olmaz tekrar umarım bu kasırga, bi de alaska diyoruz
    What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Huan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuda şunu söylemem lazım, sorun yaşatmayan firma yoktur, az yaşatan vardır bu firmalar yıllardır wata öğrenci gönderiyo ve birileri şikayet illa ki edicek, aynı iş yerine giden aynı firmayla giden 2 kişiden birinin memnun olmayıp diğerinin çok halinden memnun olduğunu tecrübe ettim 2 yılda biraz böyle bakmak lazım bence, bnm korkum firma falan filan değil, seneye de olmaz tekrar umarım bu kasırga, bi de alaska diyoruz
    kesinlikle katılıyorum ut la gittim bende bu yıl aynı şirkewtle gelip en az 10 tane kendi departmanımdan sorun yaşamış adam bulabilirim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)