Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 55 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hangi şirket mağdur etmez ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı heraklos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istendiği kadar çalışma süresi derken anlamadım ama sabit ücret oclak ama ben istediğim kadar saat alabilcem haftada oylemi ?
    kayhan arkadaşın kings le ilgili baya mesajları var forumda dilersen ona özelden ulaş istediğin kadar çalışmadan kasıt parkta boşa çıktığında gittiğin bi ofis var eleman ihtiyacı olursa sende istersen seni o departmana yönlendiriyorlar böylece ek iş gibi farklı bi gelirin oluyor..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Ya eğlence yok dil geliştirme yok kamp gibi bişi olacaksa niye gidiyimki ben xD

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

firma olarak adore study ile bir görüşmeni tavsiye ederim. sahibi daha önce virginia beach e gelip öğrencilerle ilgilenmişti. yardımcı olurlar

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

eduyorkla gittim..memnunum... iyi bir yaz geçirdim

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

advis in ismini adire study olara degistirdigini soyledi birkac arkadasim. emin degilim ama forumda da biri yazmisti bu sekilde.. galiba adore study denilen firma aslinda advis..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hayır advis adını "study zone" olarak değiştirdi. adore study farklı. work and travel 'a tıklayıp inceleyebilirsin. şikayet vardır belki hakkında bilmiyorum ama ben beachte yardımlarını görmüştüm iyi bri sahibi. hatta virginia beach'e gidenler bilir bella pizzayı, adore oraya öğrenci gönderiyor.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı cengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır advis adını "study zone" olarak değiştirdi. adore study farklı. work and travel 'a tıklayıp inceleyebilirsin. şikayet vardır belki hakkında bilmiyorum ama ben beachte yardımlarını görmüştüm iyi bri sahibi. hatta virginia beach'e gidenler bilir bella pizzayı, adore oraya öğrenci gönderiyor.
    tamamdir haklisin stduy li biseydi ama tam hatirlayamadim.. sen yazinca hatirladim

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavsiyem ozman kesınlıkle magdur etmez secebılırsın bknz: http://www.turkishwat.net/work-trave...tml#post150346
    not:kalıtesı bızzat test edılmıstır
    Alıntı heraklos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az önce özelden bi arkadaş msj attı sakın sakın ozmanı seçme diye işte bu olay kafamı karıştırıo
    ozmanla kesinlikle gitme !!

icepi önerebilirim..

ilk yılımda ozmanla gittim. yasadıgım sorunlara çözum üretme çabası bile göremedim. ve parayı alana kadardı tüm ilgi alakaları. sonrasında umursamıyorlar seni bile. sen arayıp sormasan umurlarında değilsin.

icep'te gittiğimde sorun yasamadıgımdan pek sorunlara nasıl çözum bulurlar ne yaparlar bilmiyorum ama daha iyi olacaklarını dusunuyorum. ayrıca tr deykende daha bir ilgi alaka iyiydi parayı ödedikten sonra bile.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

bu arada icep le ilgili bir şey daha söyliyim. yasadıgım tek sorun vize görusmesine gittiğimde vize evraklarımı aldım ve konsolosluga girmiştim. sonrasında evrakları teslim ettiğim kadın ds-156 formunda cinsiyetimin yanlış yazdıgını ve yenisini konsoloslugun karşısındaki cafeden çıkarttırabileceğimi söyledi. bende ok dedim gittim o belgeyi çıkarttırdım. 25 TL para ödemiştim. ( burada şirketin hatası vardı onlar bizim adımıza dolduruyorlardı bu formu ) arayıp şirketi söyledim ve o an ds156 yı dogru bir şekilde çıkarttık. vizeyi aldıktan sonra cafeden aldıgım 25TL lik fişle gittim icep ofisine ve benimle ilgilenen arkadaş ( her zaman oldugu gibi sıcak kanlı ve arkadaşça bir şekilde ) gayet içten bir şekilde özür dileyip bana 25TL yi verdi. Ve bu bile hatasını telafi etme çabasıdır ki daha buyuk bir sorun olsa da ilgileneceklerine bir işarettir bence. o an için yapabileceği en guzel jest'i yapmıştı zaten. tekrardan teşekkür ederim kendilerine. bir daha gidecek olsam ( ki 2 sene sonra falan internship dusunuyorum ) icep'i tercih ederim tereddütsüz.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadaşlar türkiyedeki şirketin hiç bi önemi yok ki sadece iş buluyolar o. gerçi onu yapamayan da var ama önemli olan ordaki sponsor dikkatinizi çekerim oraya gittiğinizde neredeyse bütün sorunlarınızı amerikadaki sponsorunuz çözecek.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkdasım son nokta su en pahalısı hangısıyse onu sec tmm mı para ıle kalıte hep dogru orantılıdır.paran varsa gıt pıyasadakı en yuksek ucretı ısteyen sırketıle gıt olsun bıtsın cıddıyım
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdasım son nokta su en pahalısı hangısıyse onu sec tmm mı para ıle kalıte hep dogru orantılıdır.paran varsa gıt pıyasadakı en yuksek ucretı ısteyen sırketıle gıt olsun bıtsın cıddıyım
    walla sucre gercekmi diyon anlamadım ama pahalılıkla alakası yok ben bu forumda u.t armada ile gidip konaklamasını begenmeyenler islerinden cıkartılanalr gordum yani bu wat programı birazda sans işi piyasadaki firmaların pahalılıklarıyla alakalı bişi deil bence neden mi o 2 şirketi örnek verdim sebebi şudur en pahalıları onalrda ondan başka neden aranmasın lütfen
    FORZA ES-ES

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla sucre gercekmi diyon anlamadım ama pahalılıkla alakası yok ben bu forumda u.t armada ile gidip konaklamasını begenmeyenler islerinden cıkartılanalr gordum yani bu wat programı birazda sans işi piyasadaki firmaların pahalılıklarıyla alakalı bişi deil bence neden mi o 2 şirketi örnek verdim sebebi şudur en pahalıları onalrda ondan başka neden aranmasın lütfen
    Samimiyetine inanıyoruz kardeşim kimse başka türlü anlamaz adamlar 2800tl istiyor pahalılıkta dahası var mı yaw
    belirtmek istedim sadece verdiği hizmete isteyen istediği fiyatı çekmekte özgür orası ayrı..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

şaka maka kayıt olduk haydi hayırlısı

BannedUser
    Guest

en kısa zamanda dolandırmayan magdur etmeyen sırketi kurucam )))))

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en kısa zamanda dolandırmayan magdur etmeyen sırketi kurucam )))))
    hacı bu sene saka maka bizde son gunde yani bugun uklaya kayıt olduk malum fiyatı çok cazip geldi inşallah kötü bişi cıkmaz istedigim zaten garantili iş ve konaklama başka bişi istemiyorum istersem nagmerdim
    2. si hacı bu sene bu firmayla seneyede senle gelicem kur şu firmayı artık bakarsın ortak olurum sana

not: bu yazcagım sey burayla alakalı deil ama gittigim sirketle ilgili tum herseyi acık ve net sekilde bu forumda bidiricem reklam olmadan yalan dolan olmadan iise ii kötüyse kötü sekilde malum fazla bilgi yok ukla ile ilgili bunuda burdan bildirelim...
    Konu skyline26 tarafından (30-09-2011 Saat 08:59 PM ) değiştirilmiştir.
    FORZA ES-ES

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Kararımı verdim arkadaşlar ama şu dolar biraz düşse aksine full çıkıyo.

BannedUser
    Guest

skyline ıns bır sorun yasamadan doner gelırsın kardesım her turlu yardıma hazırım kımle gıdersen gıt

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende şirketimi baya bi araştırdım.dün itibariyle kaydımıda oldum.konuşmak için erken tüm gelişmeleri burdan haber ederim çnkü işin şirket seçme aşamasının ne kadar zor olduğunu biliyorum bnde aynı dertten müzdariptim çnkü.kayıt oldğm şirket şimdilik iyi gibi ama 1-2 ufak tefek şeyler gözüme çarptı ama onlar pek önemli değil.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kayıt yaptırana kadar baya ilgiliydiler kayıt parasını verdikten snra ilgi direk bariz bir şekilde azaldı ve istenen ücretin altında götürdüm kayıt parasını önceki hfta öle konşmuştuk çnkü.ne kadar getirdin dedi bana şu kadar diyince niye o kadar getirdin demesi biraz garip oldu şahsen.şuanda cv mi yolladım 2-3 gün oluyor hala bir haber.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ayrıca manigatora katılıyorum eduyork istanbul taksim şubesi htta isimde verim dicemde o kadar da yapmiyim ayıp olmasın.şirket bulamamaktan delirdiğim bir dönemde eduyorkla ilgili nerdeyse hiç şikayet olmaması forum sitelerinde ayrıca eski hakemin şirketi olması falan filan bu yüzden dolayı güvenilir yazmşlar ama ben daha kayıt bile olmadan kendilerinden nefret ettirdiler.attığım maile gelen cevabı olduğu gibi söylüyorum.ne acelen var azad diye geri mail atmıştı bana ki bunlar daha kayıt olmadan önceki olay kayıt olduktan snra neler olurdu düşünmek bile istemiyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı azad2123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca manigatora katılıyorum eduyork istanbul taksim şubesi htta isimde verim dicemde o kadar da yapmiyim ayıp olmasın.şirket bulamamaktan delirdiğim bir dönemde eduyorkla ilgili nerdeyse hiç şikayet olmaması forum sitelerinde ayrıca eski hakemin şirketi olması falan filan bu yüzden dolayı güvenilir yazmşlar ama ben daha kayıt bile olmadan kendilerinden nefret ettirdiler.attığım maile gelen cevabı olduğu gibi söylüyorum.ne acelen var azad diye geri mail atmıştı bana ki bunlar daha kayıt olmadan önceki olay kayıt olduktan snra neler olurdu düşünmek bile istemiyorum.

azad mrb.biz 2 kişi olarak yarın eduyork a kayıt olmayı düşünüyoruz.böyle dakka 1 gol 1 gibi baştan ilgilenmemezlik yaptılarsa bizim halimiz nolur acaba.)bizimde işimiz henüz yok.biraz bilgi verirmisin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

desk eğitim şirketi hakkında bilginiz varmı ve güvenilir mi arkadaşlar?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

plus-wat şirketi hakında bilginiz var mı arkadaşlar?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Bu konu forum kurallarına aykırılık içerdiğinden kapatılmıştır. Kısa bir süre sonra da silinecektir. Bilgilerinize.

Danışmanlık Şirketleri ile ilgili yorumlara "Danışmanlık Şirketleri" kategorisinden ulaşabilirsiniz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)