Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vay be housekeeper olmadgım ıcın sırketle kavga ettım hayal kırıklıgı ıcınde ıstemedıgım bır ıs ıcın gıtmıstım abdye ve sımdı bakıyorum da ıyıkı olmamısım.Mc donalds ısı cok basıttı sadece 8 saat ayakta durmak yordu benı 1ay mutfakta sandıvıc yaparak ve grıllde son 2 ayda lobby denılen kısımda sadece masaların uzerını sılerek gectı musterıler ıle gunboyunca sohbet edebılme ımkanı ve bırlıkte calısıtıgımız lıselı abdlı ogrencılerle bırlıkte calısmak ve sohbet edebılmek ve ılk ay tek Turk ogrencı bendım Mc donaldsta dıgerı sonradan geldı herkes ybncıydı konusmak zorundaydım...ıstedıgım gıbı kazanamadım belkı ama dılım cok gelıstı ve sıkıcı ve agır bır yaz olmadı benım ıcın..son ıkı ay 4 gun calısıp 3 gun tatıl yapıyodum..dılım cok gelıstı derken benım gıbı dusuk sevıyede olanlar ıcın orta sevıyeye cıkmasına yrdmcı oldu..dılı zaten ıyı olanlar ıcın fazla katkı yapacagını sanmıyorum..Turkıyeye donuste bır de gecemedgım hazırlık sınavını da gecmek butun bunların hedıyesıydı
kaç kere gittik mc e almadılar eleman fazlaymış ama dediğim gbi yani iyiki gelmemişin iyiki housekeeper olmamışın sevindim adına...