Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yolculuk

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Captain91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Mklasl
    Ne güzel işte, kendini gösterip işi kapmışsın, sözleşme de tamami her şey yolunda, ben de bir yerlere geldim ama çok kolay olmadı. Herkes senin kadar şanslı olamıyor, tabi işin hakkını da verince gerisi de geliyor. Bu arada İtalyan ekmeğini beğeniyorum, yolum düşerse bir sandviçini yerim artık Hadi kolay gelsin

@Victormature
    Harbiden de ne menajer İnşallah gelecekte bize de düşer bu kadar anlayışlısı
    eywallah kardeşim sağolasın umarım senin içinde daha iyi olur.beklerim italyan ekmeği güzeldir.ilk gördügün subway'e gir kurabiyelerinden al bi dene.kurabiyeleri çok hoştur
    secret nerde burda

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı mklasl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eywallah kardeşim sağolasın umarım senin içinde daha iyi olur.beklerim italyan ekmeği güzeldir.ilk gördügün subway'e gir kurabiyelerinden al bi dene.kurabiyeleri çok hoştur
    Onları da tattım, gerçekten güzeldi. İşte geçen sefer sandviç ile içeceği aldım, tutturdu kurabiyeyi de al, beğeneceksin diye. Tamam da dedim, şimdi değil, gelecek sefer. Elemanla iki sohbet ettik, 1-2 dükkanına girdik derken, aklı sıra ne varsa satacak bize Tutturdu kurabiye alırsın kombinasyon olur, normal alsan daha pahalı olur, iyi ver dedim, o kadar çeneye dayanamadım, sırf sussun diye aldım yani Tamam tadı güzeldi ama sandviçten hemen sonra iyi olmuyor Bu arada senle de hafiften konuşmaya başladık, subway lere yönlendirmeye başladın, netten bile çalışıyorsunuz Hadi iyisin, canım çekti, yoldan geçerken alırım bir tane, senin hesabına yazdırırım

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Captain91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onları da tattım, gerçekten güzeldi. İşte geçen sefer sandviç ile içeceği aldım, tutturdu kurabiyeyi de al, beğeneceksin diye. Tamam da dedim, şimdi değil, gelecek sefer. Elemanla iki sohbet ettik, 1-2 dükkanına girdik derken, aklı sıra ne varsa satacak bize Tutturdu kurabiye alırsın kombinasyon olur, normal alsan daha pahalı olur, iyi ver dedim, o kadar çeneye dayanamadım, sırf sussun diye aldım yani Tamam tadı güzeldi ama sandviçten hemen sonra iyi olmuyor Bu arada senle de hafiften konuşmaya başladık, subway lere yönlendirmeye başladın, netten bile çalışıyorsunuz Hadi iyisin, canım çekti, yoldan geçerken alırım bir tane, senin hesabına yazdırırım
    kurabiyeye para verme bi tane ücretsiz alabilirmiyim de bişi demezler hemen verirler
    secret nerde burda

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)