arkadaslar ben las vegas tan san fransiscoya trenle gecip ordan ucakla new york a gidecem fakat amerikada ic hatlardaki ucaklarda bagaj limiti ne kadar acaba ? extra dan fiyat cikarmi karsimiza
arkadaslar ben las vegas tan san fransiscoya trenle gecip ordan ucakla new york a gidecem fakat amerikada ic hatlardaki ucaklarda bagaj limiti ne kadar acaba ? extra dan fiyat cikarmi karsimiza
Houston George Bush tan New York La Guardia ya American AirWays le geldim. Bagaj ağırlıkları 55 i geçmesin diye uyardılar. Tabi birimlerinin pound olduğunu unuttum bir anİlk tarttığımda 68 geldi, yaklaşık 31 kilo ve 70 dolar istedi ekstradan, ben de sakin ol adamım, atacaklarım var dedim
Sadece 6 kilo fazla geldi diye uçak bileti kadar para alacaktı. Gittim fazla gördüklerimi attım, yani seçim yaptım hangisini atabilirim diye kıyafetim fazlaydı zaten, bir de bir kısmını sırt çantama aldım yırttım öyle tam 25 kilo geldi. Yani sınır 55 pound = 24.94758 kg a denk geliyor. Aman geçmeyin çok para istiyorlar, hatta yanımda ödeyen birini gördüm 2 kilo için 20 dolar civarı şok oldum
Bize göre değil, tedbirli olmakta fayda var...
tamam eywallah captan![]()
Yalniz hava yoluna gore degisir habariniz olsun kullanacaginiz havayolunun sayfasindan kontrol etmekte fayda var
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks