arkadaslar ebaydan foto kamera almayi dusunuyorum fakat yenileri cok para refurbished lere guvenilir mi hic refurbished urun alaniniz var miiiii ne dersinizzz tesekkurler
arkadaslar ebaydan foto kamera almayi dusunuyorum fakat yenileri cok para refurbished lere guvenilir mi hic refurbished urun alaniniz var miiiii ne dersinizzz tesekkurler
şans işi hocam çok güzel bi cihazda çıkabilir sorun çıkartacak bişeyde teknoloji bu içini bilemiyorsunki
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
refurbished urun alan var mi hic aranizda bu tam olarak ne demek ikinci el tekrar fabrikasyonda yenilenio mu yoksa bozuk cuhazlar mi yenilenio mantigi ne tam olarak ebay da refurbished dslr makinalar yenilerine ore cok ucuz arti yaninda bir suru aksesuar verilarrr nedir bu arkadaslaR
arkadas hic bole urun alan nedir merak eden yok mu tecrube sahipleriiiiiii
2009'da ipod touch almıştım refurbished.. sorunsuz ve hala çalışıyor.. ama şans işi bir süre sonra bozulabilir de..
ilk sahibi satın aldıktan sonra çeşitli nedenlerle geri iade etmiştir, iade nedeni keyfi mi yoksa herhangi bir arıza var mıydı bilemeyiz.. amerika'da birçok ürün 30 gün içerisinde geri iade edilebiliyor bildiğiniz gibi.. arızası olduğu için iade edildiğini düşünsek bile, arızalı kısmı ya değiştirip ya da tamir edip sorunsuz hale getiriyorlar ve yine satışa sunuyorlar..
refurbished hakkında daha fazla bilgi için.. şuraya da bakabilirsiniz..
Buying Refurbished Products - How to Buy Refurbished Audio - Video - and Home Theater Products
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks