Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Newyork ta cheap hostel

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Newyork ta cheap hostel

Arkadaslar bildiginiz ucuz bir hostel var mi thanks

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

broadway hotel n hostel ve jazz on the .... lar ın fiyatları fena değil ama hostel world den daha iyi bir araştırma yapabilirsin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben brodwayden ve jazz on amsterdam^dan yer ayirttim eylul icin. Ama nasillar hicbir fikrim yok digerlerinde yer kalmadigi icini mecbur buralardan yer ayirtmak zorunda kaldim. Daha once burada kalan arkadaslar varsa tecrubelerini bizimle paylasirlarsa sevinirim. Mesela jfk.dan buralara nasil gidilecegi fln ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı deep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben brodwayden ve jazz on amsterdam^dan yer ayirttim eylul icin. Ama nasillar hicbir fikrim yok digerlerinde yer kalmadigi icini mecbur buralardan yer ayirtmak zorunda kaldim. Daha once burada kalan arkadaslar varsa tecrubelerini bizimle paylasirlarsa sevinirim. Mesela jfk.dan buralara nasil gidilecegi fln ?
    hocam ben su anda broadwayden yazıyorum bu broadwayde 2. kalışım 4 gün sonrada jazz on the parka geçecem
    bilgiye gelince broadwaye geldiğinde görüceksin lobi ve giriş herşeyiylr otel havasında zaten tabelada bile broadway hotel yazıyor odalar kucuk ben genelde 2 kişilik mixed de kalıyorum bir ranza bir lavabo ve 2 demir okul dolabından baskası yok otelin iyi yanı temizliği tuvelet banyonun tek kişilik olması ve lobiye 4 dolar verdiğinde laptop el cantası gibi gerçekten değerli eşyalarını gerçekten değerli güvenli şekilde saklıyorlar hatta ustune resim falan yapıstryorlar tam komedi jazz a gelince büyük şirket ilgili şirket ama daha kalmadım yorum yapamam

bir de son olarak new york ulaşımıyla ilgili herzaman kullanacağın site
    HopStop.com - Transit Directions: Subway, Train, Bus, ferry, Bike & Taxi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

cok tesekkur ettim. Odalarin pek bir onemi yok zaten gece uyumak icin girecegiz bir tek. Onemli olan guvenli olmasi.
    Peki merkezde mi kaliyor? Heryere yuruyerek gidebiliyormusun?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

cok tesekkur ettim. Odalarin pek bir onemi yok zaten gece uyumak icin girecegiz bir tek. Onemli olan guvenli olmasi.
    Peki merkezde mi kaliyor? Heryere yuruyerek gidebiliyormusun?
    şimdi sizinde bildiğiniz gibi genelde abd şehirlerinde türkçeye şehir merkezi olarak çevirdiğimiz downtown lar vardır ancak manhattan da china town,down town,middle town ve up town vardır böyle olunca iş biraz karışıyor otel up town ın üst tarafında 101. st.de (west) .bizim çocukluğumuzdan beri gördüğümüz o times meydanları empire stateler falan 38 ile 43. sokaklar arasında yani yürürseniz timesa 1-1.30 saat (kalabalığa ve hızınıza göre değişedebilir)downtown ise yani pennstation chealsi onlar 1.sokağa kadar gittin dersek 2-2.30 saat dahada alt soho china little italy onlar dahada uzak canal ve chambers st.lere yakın buda 3.30 saat falan yapar heralde(ben o kadar yurumedim en çok 7.caddeden 110 a yurudum galiba 2saat 20 dakika falan tuttu) yani heryere yürünürmü yürünmezmi siz karar verin ama central parkın kuzeyine 10 dakika mesela direk sağa dönüp 3-4 blok geçerseniz central parktasınız
    benim tavsiyem gelir gelmez subway istasyonlarından 29 dolara 1 haftalık sınırsız metrocard almanızdır ki bu saydığım bütün yerlere ve daha nicelerine 2 blok yukarıda bulunan istasyondan bindiğiniz kırmızı hat trenleriyle gidebilir aktarmalarla manhattan dışınada çıkabilirsiniz hiç yorulmazsınız trafiğe takılmazsınız istediğiniz zaman otele uğrayıp geri bile dönersiniz
    umarım bu yazdıklarım bilgilendirici olmuştur hatalar var ise affola bende new yorker değilim sadece bir turistim
    Konu mcc tarafından (21-08-2011 Saat 06:54 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar hostelleri bulacagimiz site isimlerini teker teker yazabilir misin hepsini okumaya zamanim yok da
    nereden bileceksin silahımın jarjörüne mermi yerine seni koyup deffalarca kalbime sıktığımı

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

tesekkurler mcc cok yararli bilgilerin.

Alıntı honeyguy67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar hostelleri bulacagimiz site isimlerini teker teker yazabilir misin hepsini okumaya zamanim yok da
    ben hostelworld.com dan buldum.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

tesekkurler mcc cok yararli bilgilerin.

ben hostelworld.com dan buldum.
    Rica ederim abd de kac tane gazili var dimi hem ne demisler gazili olmak ayricaliktir

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

evet ya yasasin gazi kardesligi... Bir de su airtrain isini sorabilirmiyim? Bugun baktim da otele nasil gidilecegine. Once airtrain diyor sonra 2 kez fln subwaye binmek gerekiyor galiba. Airtrain fiyatlari ne kadar? Jamaica duraginda inecekmisiz gitmek icin. bir de belirli saatleri var mi bu airtrainin yoksa her saat bulabilirmiyiz subway gibi ? (biliyorum cok usengec oldu bu ama arastirmak icin cok vaktim yok o yuzden soruyorum k.bakma)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

o bahsedilen hostellerin hiçbirinde yer bulamadım, gelmeden 1 hafta önce baktığımda da yer yoktu, Sun Bright Hotel'de kalıyorum küçük odalar, 1 yatak 1 dolap var 3-4 metrekaredir en fazla, banyo falan dışarda ama temiz gibi yani ben memnunum, 50dolar günlük, 4 gün burdayım. Chinatownda otel, metroyla ulaşım falan kolay

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

evet ya yasasin gazi kardesligi... Bir de su airtrain isini sorabilirmiyim? Bugun baktim da otele nasil gidilecegine. Once airtrain diyor sonra 2 kez fln subwaye binmek gerekiyor galiba. Airtrain fiyatlari ne kadar? Jamaica duraginda inecekmisiz gitmek icin. bir de belirli saatleri var mi bu airtrainin yoksa her saat bulabilirmiyiz subway gibi ? (biliyorum cok usengec oldu bu ama arastirmak icin cok vaktim yok o yuzden soruyorum k.bakma)
    Ne yazikki air train ne kadar yada metro card kullaniliyormu bilmiyorum jfk de hic isim olmadi ama en ucuz yol oldugu kesin ama jamaika duragindan sonrasini anlatayim cunku zamaninda mallik yapip yanlis trene bindim ve jamaikaya kadar gittm jamaicadan mavi hatlar var yanilmiyorsam e treni geliyor down towna giden e trenine binin( onunde mavi e yazar) 42. St de inin 42 den kirmizi hatlardan 1. Trene aktarma yapin (ama bu sefer up town & the bronx yazan yonden bineceksiniz cunku up towna dogru gideceksiniz yoksa tam ters yone gidersiniz haberiniz olsun ) ve de 103. St de inip 2 blok asagiya yuruyun otel kosede deli yazan bakkalin yaninda onunde branda var brandada da broadway hotel yaziyor

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

tamamdir tekrar tesekkur ettim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)