Ali tavsiyelerin işin sağolSenin iş nasıl ayarlandı UT Sheraton'a, Marriott'a öğrenci göndermekle övünürken sen nasıl bi otele housekeeper olarak düştün
![]()
Ali tavsiyelerin işin sağolSenin iş nasıl ayarlandı UT Sheraton'a, Marriott'a öğrenci göndermekle övünürken sen nasıl bi otele housekeeper olarak düştün
![]()
zaten ben sheratonda houseman olarak çalışıyorum marriotlardan mutlu olanda görmedim bu otellerin hepsini ut almış yaklaşık 250 öğrenci var diye biliyrum çoğu türk ne para var ne dil gelmeyin sakın söliim yani zaten size diretirler bana hiç bi yer kalmadı bahanesi sundular zorunlu geldim yoksa bnde gelmezdim yaniut ı öğrenmek için buradaki insanlara sorman lazım seni karşılayan birisi var evet ama hiç bi iş yapmıo bi social securty e yardımcı oluyo bide kalacak yer için ama artırmada yok öle burası var diyo başka yer yok diyo hani bilmediğin yer kalıyo insan biz ilk ay haftalık 105 dolarlık yerde kaldık şimdi oradan çıktık aylık 275 dolara ev bulduk ...
aynen filmmaker....ben şanslıyım allahtan 2 jamaikalıyla çalışıom gelişmiyo pekde olsun yabancı yabancıdır
ozanın dediği yeri duymadım matatorada katılıyorm
guy olmadığı sürece sorun yok
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks