arkadaslar bu hafta patronla las vegas a gidecez caesars palace otelde kalacaz 3 gunDDD
arkadaslar bu hafta patronla las vegas a gidecez caesars palace otelde kalacaz 3 gunDDD
needles tayim las vegas a 2 saat uzakliklta bi otelde housekeeper im otelin geceligi 600 dolar dedi patron kendisi verecek artik bu kadar parayi![]()
kardesim 600 dolar degil gecelik fiyatlari.. tamam ceasers palace da deil ama yine cok buyuk otellerde gecelik fiyat 30 dolar civarindan baslar.. bazi otellerin belli donemlerde kampanyalari olur patronunda bu donemde ucuza ya da belki bedavaya kalma almis olabilir. vegasi cok buyutmemek lazim amerikanin kalitesine gore en ucuz konaklamasina sahip yeridir.. ama bir patronun bedavaya elde etmis bile olsa bunu dusunmesi super![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
FORZA ES-ES
ayrica odalarda 2 adet cift kisilik yatak vardir. 30 dolarlik odada 2 kisinin kaldigini dusununce ne kadar ucuza geldigi malumdur. ama patronun 1 dolar bile harciyor olmasi muthis bi sey![]()
ama cok buyuk 7 tane havuzu var ok atarim buraya ayrica bizi grand canyona da goturmustu temmuzda![]()
ne 30 dolarından bahsediyorsunuz ya, 600 dolar caesars palace için normaldir. en dandik ucuz oda 130 falan olması lazım caesarsda, en pahalısı da 4000 dolar falan. mgm veya mirage'da falan 2 haneli sayılar görebilirsiniz ancak.
su an 2 ay sonrası için fiyatlara baktım ve 150'Den ucuz yok ve 4000e kadar gidiyor fiyatlar, ben mi yanlıs yere bakıyorum 50 dolar olsa kimse strip dışında bir yerde kalmaz zaten 1 aydır vegastayım uzaktaki hosteller moteller bile haftasonu 60-70 doları geçiyor gunluk
kardesim gelecek saliya bile arama yaptiginda 25 dolara riviera, circus circus hotelleri cikiyor ikisi de north strip dedir.. 30 dolara cikinca baska hoteller de cikiyor kalacak strip uzerinde.. yanlis arastiriyorsun bence.. kayak.com dan ara en iyisidir..
circus circus un falan ucuz oldugunu biliyorum, orda çalışıyorumben caesarsı kastetmiştim, stripin merkezinde fiyatların bu kadar ucuz olabilecegini de dusunmedim ama caesars yine 110 falan oluyor total tek kişi tek oda
her oda iki kisiliktir hatta istenirse kacak sekilde 4 kisi de kalinabilir.. daha once yapti arkadaslarim.. kimsenin umrunda degil odaya kim giriyor kim cikiyor bakan yok zaten cok kalabalik. gecelik 120-130 dolarlik odalarda bile kisi basi 30 dolara kadar gelebilir.. ceasers ya da bellegio seviyesinde olmasa da diger hoteller de oldukca iyidir 5 ayri hotelde kaldim hepsi de baya iyiydi..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks