Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: caesars palace !!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart caesars palace !!

arkadaslar bu hafta patronla las vegas a gidecez caesars palace otelde kalacaz 3 gun DDD

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı akkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bu hafta patronla las vegas a gidecez caesars palace otelde kalacaz 3 gun DDD
    ne patronlar varya hocam iş nedir nerdesin
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

needles tayim las vegas a 2 saat uzakliklta bi otelde housekeeper im otelin geceligi 600 dolar dedi patron kendisi verecek artik bu kadar parayi

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı akkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    needles tayim las vegas a 2 saat uzakliklta bi otelde housekeeper im otelin geceligi 600 dolar dedi patron kendisi verecek artik bu kadar parayi
    şanslıymışın millet işsiz dolanıyor ortada artık resim felan eklersin vegasdan
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kardesim 600 dolar degil gecelik fiyatlari.. tamam ceasers palace da deil ama yine cok buyuk otellerde gecelik fiyat 30 dolar civarindan baslar.. bazi otellerin belli donemlerde kampanyalari olur patronunda bu donemde ucuza ya da belki bedavaya kalma almis olabilir. vegasi cok buyutmemek lazim amerikanin kalitesine gore en ucuz konaklamasina sahip yeridir.. ama bir patronun bedavaya elde etmis bile olsa bunu dusunmesi super

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim 600 dolar degil gecelik fiyatlari.. tamam ceasers palace da deil ama yine cok buyuk otellerde gecelik fiyat 30 dolar civarindan baslar.. bazi otellerin belli donemlerde kampanyalari olur patronunda bu donemde ucuza ya da belki bedavaya kalma almis olabilir. vegasi cok buyutmemek lazim amerikanin kalitesine gore en ucuz konaklamasina sahip yeridir.. ama bir patronun bedavaya elde etmis bile olsa bunu dusunmesi super
    +1 rep evet fiyatlarına bakıyordum dek geldim bi sıra ozgursumun dedigi gibi 29+$ baslayan fiyatları mevcut o nedir ya 600 dolarda vardırda elbet kral suiti felandır heralde kesinlikle o kadar abartmamak gerek
    ama resim veya video cekersen bekliyoruz foruma ii gezmeler
    FORZA ES-ES

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ayrica odalarda 2 adet cift kisilik yatak vardir. 30 dolarlik odada 2 kisinin kaldigini dusununce ne kadar ucuza geldigi malumdur. ama patronun 1 dolar bile harciyor olmasi muthis bi sey

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ama cok buyuk 7 tane havuzu var ok atarim buraya ayrica bizi grand canyona da goturmustu temmuzda

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ne 30 dolarından bahsediyorsunuz ya, 600 dolar caesars palace için normaldir. en dandik ucuz oda 130 falan olması lazım caesarsda, en pahalısı da 4000 dolar falan. mgm veya mirage'da falan 2 haneli sayılar görebilirsiniz ancak.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı reff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne 30 dolarından bahsediyorsunuz ya, 600 dolar caesars palace için normaldir. en dandik ucuz oda 130 falan olması lazım caesarsda, en pahalısı da 4000 dolar falan. mgm veya mirage'da falan 2 haneli sayılar görebilirsiniz ancak.
    gecen eylul ayinda ben rezervasyon yaptim. ceasers 50 dolardi ve ben 20 dolarlik baska hotel buldum onu ayarladim..Strip uzerindeki %90 otelde 100 dolar alti oda bulunur.. son gece bakarsan ya da haftasonu icin buamayabilirsin cogunda..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

su an 2 ay sonrası için fiyatlara baktım ve 150'Den ucuz yok ve 4000e kadar gidiyor fiyatlar, ben mi yanlıs yere bakıyorum 50 dolar olsa kimse strip dışında bir yerde kalmaz zaten 1 aydır vegastayım uzaktaki hosteller moteller bile haftasonu 60-70 doları geçiyor gunluk

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kardesim gelecek saliya bile arama yaptiginda 25 dolara riviera, circus circus hotelleri cikiyor ikisi de north strip dedir.. 30 dolara cikinca baska hoteller de cikiyor kalacak strip uzerinde.. yanlis arastiriyorsun bence.. kayak.com dan ara en iyisidir..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

circus circus un falan ucuz oldugunu biliyorum, orda çalışıyorum ben caesarsı kastetmiştim, stripin merkezinde fiyatların bu kadar ucuz olabilecegini de dusunmedim ama caesars yine 110 falan oluyor total tek kişi tek oda

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

her oda iki kisiliktir hatta istenirse kacak sekilde 4 kisi de kalinabilir.. daha once yapti arkadaslarim.. kimsenin umrunda degil odaya kim giriyor kim cikiyor bakan yok zaten cok kalabalik. gecelik 120-130 dolarlik odalarda bile kisi basi 30 dolara kadar gelebilir.. ceasers ya da bellegio seviyesinde olmasa da diger hoteller de oldukca iyidir 5 ayri hotelde kaldim hepsi de baya iyiydi..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)