Alıntı mertone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz de hemen gaza gelin, şaka gibisiniz ya... Bir araştırın, delinin biri kuyuya taş atıyor herkes peşinden atlıyor ya ... yazık.! Ben bu şirketle geldim ve mutluyum arkadaşım. Forumu düzgün konular için kullanın ya, illa üye olabilmek için test mi uygulanmalı... Herkes kendi çıkarları için kullanıyor oh valla. Sıkıldım bu konudan. Adamlar ilgileniyor, sen dua et seni mahkemeye vermiyorlar.@ Freeman99

@Matador 36, sen bir şirketin öyle bir email atacağına inandın mı, vize iptali falan Ben şirketin temsilciliğini yapıyorum Boğaziçi'nde okuyorum. bunu duyunca güldüm. Sordum bu olayı, adamlar cocuğun anlaşmaya yanaşmayan tavırlarından dolayı ve hakaret dolu maillerinden dolayı programını iptal ederiz demiş ya. Bırak da olsun o kadar, ben Boğaziçinden 18 arkadaşımı yönlendirdim bu şirkete ve 1 tane Sabancı'dan hepsi de memnun.

Ben demiyorum şirket süt gibi beyaz, her şirketle ilgili olumsuz yazılar mutlaka, ama bu şirketin ilgisi görüşmeye değer..! adamlara istediğin zaman ulaşıyorsun, ve yardım için çabalıyorlar.

Neyse, açıklamaya gerek yok fazla. Mantıklı olan gider görür be abi. ben mutluyum kardeşim. Kimse de haksız yere kimseyi bu şekilde yargılamasın! boğaziçinde işletme ingilizce okuyorum ve 3. sınıfım fake olduğumu düşünenler de görüşebilirler...
hocam kandırmayalım birbirimizi amerikadayım 2. işim var dediğiniz mesajı yazdığınız ıp adresine baktım ttnetten bağlanmışınız türkiyedesiniz ve herkesi amerikada olduğunuza inandırmaya çalışıyorsunuz