Alıntı 2012 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ancak okuduklarımız Newyork gibi merkezi şehirlerde yaşamın cidden zor olduğunu gösteriyor.Şimdi newyork ile utah bir tutulamaz yaşam koşulları açısından.
Yanlış anlaşılma olmasın hiç gitmedim ama arkadaşların yorumlarından okuduklarımla konuşuyorum.

Bu sene gidenler geçen senelerde gidenler herhangi bi tavsiyede bulunmayacaklar mı şehir tavsiyesi olarak hem çok küçük olmayan üç beş aktivitesi olan hemde aşırı merkezi olupta 100 doları zor biriktireceğimiz bi yer olmayan yer neresidir soru biraz karışık oldu
var mesela UTAH utah salt lake city tam aradigin yer
Alıntı vermidon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yani ben araştrdım da hem ucuz hem eylenceli new hompshire potrmounth var galiba.
bende 2012 de gitmeyi düşünüyorum ve çlşicağim işide seçtim şuan trkiyede mc donalds ta çlştğim için ordada bu işi yapıcam hem bildiğim iş hemde müdürümle konuştum benim için ordaki mc le konuşup ayarlıcaklar yani iş için şirkete para vermiem galiba... şuan tek düşündüğüm hangi şehir olmalı ve hangi şirket olmalı bunu araştırıyoeum yardımcı olursanız svinirim arkdaşlar .bende pek fazla gece hayatı olan biri değilim biraz para briktp gezilicek yerleri biraz görüp geri gelmk istiyorum. geri dönerken yani bin dolar getrmek isterm malum bir sonraki sene içinde para brktmek gerek
new hampshire in eglenceli oldugunu ilk kez senden duydum..