Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 123456 SonuncuSonuncu
Toplam 157 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Poıntte Calısan Yokmuuu??

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı unsafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katzem ankara üni hazırlıktamısın yoksa? galiba tanışmıştık biz orda ya bende ablamla gidiyom hatta belki hatırlarsın siz yaşlı bayanla biz genç bayanla görüşmeye girmiştik, inş karıştırmıyorumdurheralde en erken ben olıcam cedarda 5 haziran iş başlıyo
    oowww=))) ewet bnde sız gıdınce sonradan uzulmustum o kadar konustuk ısımlerınız bıle sormayı unuttum dıe..sende bnm gıbı hazırlıktan cıkıp gıden yegane ınsanlardansın nası unuturum:P:Pcok sewındım yaw nerden nereye ee bn senle baya forumda konusmusşum bıle demekk bölelikle ii birer watcı olma yolunda hızlı adımlarla ılerlıoruz..yaw ewet buarada sız cok erken gıdıosunuz sızın donus tarıhınız ne??yaw ee o kadar erken gııdıosun banada bı yer tutarsın artık yurttan:P herkes sımdıde yurt soruo yaw..napcazz..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı pamela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba soniverson seninde cedarpoint watcısı oLmana sewindik umarım daha fazLa kişi oLuruz sen ne zaman gitmei düşünüosun ohioya? yani sözLeşmeni hangi tarihLer arasnda yaptn? katzem bak aramıza bi kişi daha katıLdı
    yaww herkese aynı numarayı yapmıs yawww.. bızde denedıkk ama ole bı bakınca goz goze gelınce dedıkk kadınn tee oralardan gelmıs ayıp olmasın bastan mimlenmeyelım dıe gıtmek zorunda kaldık.. ewet sonıversoncuumm oşş geldın..ok gelırız ellerınle bıze bı pızza serwısı yaparsın artık..=)yada ne bulursak yemeye razıyız walla. pamela bn 14 hazıran dıe işaretlettırdım ama aslında bnm okul 6 da bıtıo onun için ucak bıletıme gore deıstırme ıhtımalım war...ama daa nası gıdıceım oraya bılmıorum:S sen aldınmı bılet sen sozlesmeyı kacını soledın?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı katzem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oowww=))) ewet bnde sız gıdınce sonradan uzulmustum o kadar konustuk ısımlerınız bıle sormayı unuttum dıe..sende bnm gıbı hazırlıktan cıkıp gıden yegane ınsanlardansın nası unuturum:P:Pcok sewındım yaw nerden nereye ee bn senle baya forumda konusmusşum bıle demekk bölelikle ii birer watcı olma yolunda hızlı adımlarla ılerlıoruz..yaw ewet buarada sız cok erken gıdıosunuz sızın donus tarıhınız ne??yaw ee o kadar erken gııdıosun banada bı yer tutarsın artık yurttan:P herkes sımdıde yurt soruo yaw..napcazz..
    ben ali buaradaewt ya o kadar muhabbet ettik isimler hawada kalmış heyecandan heyecandan wala benim finallerim 24 mayısta bitiyo bana kalsa mayıs sonu gidicektim ama ablamı bekliyomiş bitim tarihide 7 eylül heralde sen eylül ortasına kadar çalışcaksın, ama bizim daha vize tarihlerimiz belli olmadı ya senin belli mi?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben ali buaradaewt ya o kadar muhabbet ettik isimler hawada kalmış heyecandan heyecandan wala benim finallerim 24 mayısta bitiyo bana kalsa mayıs sonu gidicektim ama ablamı bekliyomiş bitim tarihide 7 eylül heralde sen eylül ortasına kadar çalışcaksın, ama bizim daha vize tarihlerimiz belli olmadı ya senin belli mi?
    ewet yaw ama atlaatık yaa hele bn o yaslı kadınn elınden sag salım kurtuldum yawbuyuk bı asama katetmıs olduma ınanıorum yanı=p buarad bnde eylül=) nesecime yaw sen ne bu telas ne bu erken gıtme hewesı yaw dur durdun yerde.. aa hem 7 eylul bnm doumgunum
    gıtmezsınızde doumgunumu kutlarız:P bnm wıze tarıhım bu hafta bellı olur ama cok yogunmus konsolosluk sımdı bıle baswuru yapsan 20 nısan oluomus randewun..bnmde 25 nısanı bulur tahmınımce..ewet bn 14 eylul donusu yazdırdım ama bellı olmaz gene..tabı bunların hepsı wıze alabılırsek

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı soniverson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 14 haziranda orada olacam anlaşma öyle 12 haziranda türkiden çıkmak lazım oryantasyonda var hatta 11 de olabilir
    aa soniverson bnde 14 hazıran yazdırdımm ee sen nerdensın hangı sırket hangı ıl? yanlız sımdıden solımm ordan taksı tutuluomus bı yerden sonra we bayaa tutuomus bnden uyarması=)

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaww herkese aynı numarayı yapmıs yawww.. bızde denedıkk ama ole bı bakınca goz goze gelınce dedıkk kadınn tee oralardan gelmıs ayıp olmasın bastan mimlenmeyelım dıe gıtmek zorunda kaldık.. ewet sonıversoncuumm oşş geldın..ok gelırız ellerınle bıze bı pızza serwısı yaparsın artık..=)yada ne bulursak yemeye razıyız walla. pamela bn 14 hazıran dıe işaretlettırdım ama aslında bnm okul 6 da bıtıo onun için ucak bıletıme gore deıstırme ıhtımalım war...ama daa nası gıdıceım oraya bılmıorum:S sen aldınmı bılet sen sozlesmeyı kacını soledın?
    bende 14 haziran olarak işaretledim arkadaşlar oryantasyon olduğu için 12 yada 11 yola öıkarız vizeyide alsaydık beklerim hepinizi yemeğe

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

aa soniverson bnde 14 hazıran yazdırdımm ee sen nerdensın hangı sırket hangı ıl? yanlız sımdıden solımm ordan taksı tutuluomus bı yerden sonra we bayaa tutuomus bnden uyarması=)
    armada grandee şirketim arkadaşlar kayseriliyim sütçü imam tekstil mühendisliğinde okuyorum . ben 3 arkdaş gidiyorum taksi parası 3 bölünecek dönüşde 14 haziranda bu arada ismim murat arkadaşlar bende vizeye 20 - 25 nisan gibi gitmeyi düşünyrm 2*3 gün içinde tarih alacam bakalım

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

benimde hande diye bi arkadasim var oda oraya gidecek

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaww herkese aynı numarayı yapmıs yawww.. bızde denedıkk ama ole bı bakınca goz goze gelınce dedıkk kadınn tee oralardan gelmıs ayıp olmasın bastan mimlenmeyelım dıe gıtmek zorunda kaldık.. ewet sonıversoncuumm oşş geldın..ok gelırız ellerınle bıze bı pızza serwısı yaparsın artık yada ne bulursak yemeye razıyız walla. pamela bn 14 hazıran dıe işaretlettırdım ama aslında bnm okul 6 da bıtıo onun için ucak bıletıme gore deıstırme ıhtımalım war...ama daa nası gıdıceım oraya bılmıorum sen aldınmı bılet sen sozlesmeyı kacını soledın?
    o zaman senin benden önce gitme durumun oLabiLir.. bizm üni 30 mayısta ders kesimi yapıo ama snraki 2 hafta finaLLer war ama öle sanıorum bizim sınawLar en geç 10u gbi biter gidiş tarhimzi de 14ü die beLirttiğimiz için 12si gbi orada oLuruz ya da erken biterse deişir sözleşmede çalışma tarihLerimizi 14hziran-15 eylül die belirttk uzun oLdu biras sen dönüşü ne zmna yazdırdın? bi de vizeyi atLatsak süper oLcak henüz vize aLmadıımız içn uçak bileti de ayarLamadık ama bakıcaz artk sen ne zaman aLmayı düşünüosun aynı uçağa bilet ayarlarsak süper oLur beraber gideris de sen erken gitmei düşünüomussun duruma göre haberleşiris
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

o zaman senin benden önce gitme durumun oLabiLir.. bizm üni 30 mayısta ders kesimi yapıo ama snraki 2 hafta finaLLer war ama öle sanıorum bizim sınawLar en geç 10u gbi biter gidiş tarhimzi de 14ü die beLirttiğimiz için 12si gbi orada oLuruz ya da erken biterse deişir sözleşmede çalışma tarihLerimizi 14hziran-15 eylül die belirttk uzun oLdu biras sen dönüşü ne zmna yazdırdın? bi de vizeyi atLatsak süper oLcak henüz vize aLmadıımız içn uçak bileti de ayarLamadık ama bakıcaz artk sen ne zaman aLmayı düşünüosun aynı uçağa bilet ayarlarsak süper oLur beraber gideris de sen erken gitmei düşünüomussun duruma göre haberleşiris
    yok 14 hazırandan erken gıtmem cunku okul bıtsın aılemın yanına gıdıım dıorum bırasda onları gorıım dıye. ewet bnde 14 de belırttım ıcın ONIKIsınde orda olmamız gerek..bnde donusu 14 eylul belırttım waow walla aynı tarıhlerı yazdırsaymısız yaw=) ewet sonradan bnde dusundum acaba uzunmu oldu dıe..ama 14 eylul un son gunlerı park tatıldemıs ordakı o yaslı kadın dedı o gunler baska yerlerı gezme fırsatınız olur falan dıyınce aklıma yattı...bnde aynen vize alamadımdan henüz ucak bıletlerıne bakmıorum bıle..senn vize tarıhın ne zman belırlendımı bana uyar beraber gıdersek bncede super olur..ozaman haberleselım, ırtıbatııı koparmayalım! YAW BUARADA BN BIRSURU SMILE YAPMAK ISTIORUM GULUMSEMEK ISTIORUM APTAL pc ızın wermıo sen gulumsuyorum say
    Konu katzem tarafından (26-03-2008 Saat 01:03 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yok 14 hazırandan erken gıtmem cunku okul bıtsın aılemın yanına gıdıım dıorum bırasda onları gorıım dıye. ewet bnde 14 de belırttım ıcın ONIKIsınde orda olmamız gerek..bnde donusu 14 eylul belırttım waow walla aynı tarıhlerı yazdırsaymısız yaw ewet sonradan bnde dusundum acaba uzunmu oldu dıe..ama 14 eylul un son gunlerı park tatıldemıs ordakı o yaslı kadın dedı o gunler baska yerlerı gezme fırsatınız olur falan dıyınce aklıma yattı...bnde aynen vize alamadımdan henüz ucak bıletlerıne bakmıorum bıle..senn vize tarıhın ne zman belırlendımı bana uyar beraber gıdersek bncede super olur..ozaman haberleselım, ırtıbatııı koparmayalım! YAW BUARADA BN BIRSURU SMILE YAPMAK ISTIORUM GULUMSEMEK ISTIORUM APTAL pc ızın wermıo sen gulumsuyorum say
    hehe bende aynı şekiLde smiLe koymak istiorum ama 4e kdr permitted aL biri gtti biLe hehe iki oLdu =)) benim vize tarihi beLLi oLdu 16 nisan çarşamba 13:45te görüşmeye gdicem sen başwurdun mu? bian önce hallet eğer tarih istemediysen ancak nisan sonuna gün werirler.. bi de cuma günlerini yazma dolu oluo o günler genellkle.. hafta içi bi tarih belirt ki kabuL ediLme oranı yüksek oLsn biz sadece çarşambaları yazmıştık meseLa 9 16 23 die 16sı cıktı şirket uyarmıştı o konuda.. ya smdi işte yrn ye gidip ds formlarımızı alıcaz snra para yatırcaz haLLoLdu sanırım e artık vizeden geçemezsek walla ayıp oLur =) o kdr ortaLıı ayağa kaLdırdık gidicez die tersi bi durum oLursa naparm biLmiorum ama büyütüLcek bişi diiL dioLar 2 dk fLn sürüomus zaten umarım en kısa zmnda o da haLLoLur da uçak biLetLerimizi beraber aLırız cedar pointe yoLcuLuk sırasnda maceraLarmızı anLatırız döndüümzde bgnü anıp hehe
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ewet yaw ama atlaatık yaa hele bn o yaslı kadınn elınden sag salım kurtuldum yawbuyuk bı asama katetmıs olduma ınanıorum yanı=p buarad bnde eylül=) nesecime yaw sen ne bu telas ne bu erken gıtme hewesı yaw dur durdun yerde.. aa hem 7 eylul bnm doumgunum
    gıtmezsınızde doumgunumu kutlarız:P bnm wıze tarıhım bu hafta bellı olur ama cok yogunmus konsolosluk sımdı bıle baswuru yapsan 20 nısan oluomus randewun..bnmde 25 nısanı bulur tahmınımce..ewet bn 14 eylul donusu yazdırdım ama bellı olmaz gene..tabı bunların hepsı wıze alabılırsek
    aa senin doğumgününü kalırız ayıp ettin wala, hem süper olur senin için amerikada kutlamak herkese nasip olmaz ona göre heya aslında erkenden gitmeyi çokta istemiyom ama buraya erken dönmem lazım ondan erken gidiyim dedim nesse benim vize tarihim belli olmuş buarada yine sizden erken giriyom vizeye 10 nisan sabah 8 deçok erken ya sabah 8 de olması çok zor olcak benim için

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaa benimkini de kutLayaLım 16 temmuz hehe
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

[QUOTE=pamela;14917]hehe bende aynı şekiLde smiLe koymak istiorum ama 4e kdr permitted aL biri gtti biLe hehe iki oLdu =)) benim vize tarihi beLLi oLdu 16 nisan çarşamba 13:45te görüşmeye gdicem sen başwurdun mu? bian önce hallet eğer tarih istemediysen ancak nisan sonuna gün werirler.. bi de cuma günlerini yazma dolu oluo o günler genellkle.. hafta içi bi tarih belirt ki kabuL ediLme oranı yüksek oLsn biz sadece çarşambaları yazmıştık meseLa 9 16 23 die 16sı cıktı şirket uyarmıştı o konuda.. ya smdi işte yrn ye gidip ds formlarımızı alıcaz snra para yatırcaz haLLoLdu sanırım e artık vizeden geçemezsek walla ayıp oLur =) o kdr ortaLıı ayağa kaLdırdık gidicez die tersi bi durum oLursa naparm biLmiorum ama büyütüLcek bişi diiL dioLar 2 dk fLn sürüomus zaten umarım en kısa zmnda o da haLLoLur da uçak biLetLerimizi beraber aLırız cedar pointe yoLcuLuk sırasnda maceraLarmızı anLatırız öndüümzde bgnü anıp yeuppii artık bnmde wıze tarıhım bellı oldu..artık bnde sordularmı solıyebılıceımm.. yaw 24 nisan sabhhı persembeye denk gelmıs galıba ii yaw bn daa geçe beklıodum.. yaw artık cıddi bı wızesınden gecmek kaldı ewet aslında cok kolay sorularmıs baban ne iş yapıo nereye gıdıosun işin ne ?geç....umarım bu dongu banada işler ewet ıns cabuk halledeerız beraber alırız..emınım en komıkk we gusel anlardan bırı olucak gıderken olan ucak yolculumuz...dusunsenee kafasında 1 mılyon soru ısaretı olan meraklı turıstık omer gıbı dolanan bırsuru ınsan toplulugu(burda dıl cıkarmak ıstıorum smıle ım ıle ama sewgılı forumuzuz ızın wermıo sen onu ole dusun)bekleyelım we gorelımmm...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

[QUOTE=katzem;15204]
    hehe bende aynı şekiLde smiLe koymak istiorum ama 4e kdr permitted aL biri gtti biLe hehe iki oLdu =)) benim vize tarihi beLLi oLdu 16 nisan çarşamba 13:45te görüşmeye gdicem sen başwurdun mu? bian önce hallet eğer tarih istemediysen ancak nisan sonuna gün werirler.. bi de cuma günlerini yazma dolu oluo o günler genellkle.. hafta içi bi tarih belirt ki kabuL ediLme oranı yüksek oLsn biz sadece çarşambaları yazmıştık meseLa 9 16 23 die 16sı cıktı şirket uyarmıştı o konuda.. ya smdi işte yrn ye gidip ds formlarımızı alıcaz snra para yatırcaz haLLoLdu sanırım e artık vizeden geçemezsek walla ayıp oLur =) o kdr ortaLıı ayağa kaLdırdık gidicez die tersi bi durum oLursa naparm biLmiorum ama büyütüLcek bişi diiL dioLar 2 dk fLn sürüomus zaten umarım en kısa zmnda o da haLLoLur da uçak biLetLerimizi beraber aLırız cedar pointe yoLcuLuk sırasnda maceraLarmızı anLatırız öndüümzde bgnü anıp yeuppii artık bnmde wıze tarıhım bellı oldu..artık bnde sordularmı solıyebılıceımm.. yaw 24 nisan sabhhı persembeye denk gelmıs galıba ii yaw bn daa geçe beklıodum.. yaw artık cıddi bı wızesınden gecmek kaldı ewet aslında cok kolay sorularmıs baban ne iş yapıo nereye gıdıosun işin ne ?geç....umarım bu dongu banada işler ewet ıns cabuk halledeerız beraber alırız..emınım en komıkk we gusel anlardan bırı olucak gıderken olan ucak yolculumuz...dusunsenee kafasında 1 mılyon soru ısaretı olan meraklı turıstık omer gıbı dolanan bırsuru ınsan toplulugu(burda dıl cıkarmak ıstıorum smıle ım ıle ama sewgılı forumuzuz ızın wermıo sen onu ole dusun)bekleyelım we gorelımmm...
    buarad garıp bısı yapmısım ıstemeden senn ıletını dewam ettırmısım nası yapmısım anlamadım ordan okursun:P

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaa benimkini de kutLayaLım 16 temmuz hehe
    oow kuzum kutlarız tab, yaw yenı bı konu grubumu acsak doumgunleı uzerıne hergun bı doumgunu gusel olur yaw=))

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

aa senin doğumgününü kalırız ayıp ettin wala, hem süper olur senin için amerikada kutlamak herkese nasip olmaz ona göre heya aslında erkenden gitmeyi çokta istemiyom ama buraya erken dönmem lazım ondan erken gidiyim dedim nesse benim vize tarihim belli olmuş buarada yine sizden erken giriyom vizeye 10 nisan sabah 8 deçok erken ya sabah 8 de olması çok zor olcak benim için
    heuheu walla doumgunumu cocuklumda hep uzulurdum ne okul zamanına gelırdı ne de sole yaz tatılını ortasına arada sıkısırdı ama bu defa we ılk defa bı ıse yaradı..hehe cocukluma ındım yaw resmen bılınçaltıma yerlesmısss yaw wızedemı erken gırıosunn sen gır gir bızde senn arkandayız !hehe hem bnce zor olmasın yaw artık erken kalkmaya alıs bakem orda 3 ay erken kalkıcan..sımdıden mızmızlanırsan işimiz wer senle:P

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

[/QUOTE]yeuppii artık bnmde wıze tarıhım bellı oldu..artık bnde sordularmı solıyebılıceımm.. yaw 24 nisan sabhhı persembeye denk gelmıs galıba ii yaw bn daa geçe beklıodum.. yaw artık cıddi bı wızesınden gecmek kaldı ewet aslında cok kolay sorularmıs baban ne iş yapıo nereye gıdıosun işin ne ?geç....umarım bu dongu banada işler ewet ıns cabuk halledeerız beraber alırız..emınım en komıkk we gusel anlardan bırı olucak gıderken olan ucak yolculumuz...dusunsenee kafasında 1 mılyon soru ısaretı olan meraklı turıstık omer gıbı dolanan bırsuru ınsan toplulugu(burda dıl cıkarmak ıstıorum smıle ım ıle ama sewgılı forumuzuz ızın wermıo sen onu ole dusun)bekleyelım we gorelımmm...[/QUOTE]

ewet kesinLikLe en komik anLardan biri oLacak saf saf etrafı inceLicez nereye gidioruz nereye geLdk smdi napcaz sekLinde ama oLsn en azından yaLnz diiLz bizm gbi oLan bi kitLe daha war resmen wize tarihinde hayırLı oLsn ayrıca umarım koLyLıkLa haLLedebiLriz bu arada sana güzeL bi haber; iş sözleşmesinin oLduğu dosyanın içine kuralları içeren bi kart koymuşLardı ya ona bakiim dedm wee ojenin, kırmızı we pembenin ılımlı tonLarı oLduğu sürece kabuL ediLecek oLduğunu gördm heeey deLi sewindim bu arada doum gnü iLe iLgiLi düşünceLerne de aynen katıLıorm bi insan o duyguLarı nası bu kdr birebir anLatabiLr yaw waLLa tebrikLer bende o ruhsaL haLi yaşayan bi kişiLik oLduğum için okuyunca heLaL yani dedm ancak bu kdr ii tasvir ediLebiLirdi eet eet ayrı bi tag açmaLıyz bu konuya hehe =p =)
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yeuppii artık bnmde wıze tarıhım bellı oldu..artık bnde sordularmı solıyebılıceımm.. yaw 24 nisan sabhhı persembeye denk gelmıs galıba ii yaw bn daa geçe beklıodum.. yaw artık cıddi bı wızesınden gecmek kaldı ewet aslında cok kolay sorularmıs baban ne iş yapıo nereye gıdıosun işin ne ?geç....umarım bu dongu banada işler ewet ıns cabuk halledeerız beraber alırız..emınım en komıkk we gusel anlardan bırı olucak gıderken olan ucak yolculumuz...dusunsenee kafasında 1 mılyon soru ısaretı olan meraklı turıstık omer gıbı dolanan bırsuru ınsan toplulugu(burda dıl cıkarmak ıstıorum smıle ım ıle ama sewgılı forumuzuz ızın wermıo sen onu ole dusun)bekleyelım we gorelımmm...[/QUOTE]

ewet kesinLikLe en komik anLardan biri oLacak saf saf etrafı inceLicez nereye gidioruz nereye geLdk smdi napcaz sekLinde ama oLsn en azından yaLnz diiLz bizm gbi oLan bi kitLe daha war resmen wize tarihinde hayırLı oLsn ayrıca umarım koLyLıkLa haLLedebiLriz bu arada sana güzeL bi haber; iş sözleşmesinin oLduğu dosyanın içine kuralları içeren bi kart koymuşLardı ya ona bakiim dedm wee ojenin, kırmızı we pembenin ılımlı tonLarı oLduğu sürece kabuL ediLecek oLduğunu gördm heeey deLi sewindim bu arada doum gnü iLe iLgiLi düşünceLerne de aynen katıLıorm bi insan o duyguLarı nası bu kdr birebir anLatabiLr yaw waLLa tebrikLer bende o ruhsaL haLi yaşayan bi kişiLik oLduğum için okuyunca heLaL yani dedm ancak bu kdr ii tasvir ediLebiLirdi eet eet ayrı bi tag açmaLıyz bu konuya hehe =p =)[/QUOTE]

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaw tabı yasayan anlar bızım duygularımızı demı ama teskkur ettım cnmm ee artık cedar poıntcıler olarak aynı hıssetmeyemı basladık ne:P oje meselesıne de bnde sımdı cok sewındım ..yaw ne hallere dustuk goruomusun ojeden bıle mutlu oluyoruz bızım gıbılerını nerden bulcaklar walla:Ppamela youtube takı cedar poınt wıdeolarını ızledınmı?? allaım o oyuncaklar bnöi dehsete dusurdu yaw..super otesı..full adrenalın=) ayrıca sız gıdınce araba kıralmayı dusunuonuzmu? orda cok ucuzmus we wat ogrencılerınn cogu toplasıp kıralıolarmıs tabı ehlıyet warsa
    Konu katzem tarafından (29-03-2008 Saat 06:40 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaw tabı yasayan anlar bızım duygularımızı demı ama teskkur ettım cnmm ee artık cedar poıntcıler olarak aynı hıssetmeyemı basladık ne oje meselesıne de bnde sımdı cok sewındım ..yaw ne hallere dustuk goruomusun ojeden bıle mutlu oluyoruz bızım gıbılerını nerden bulcaklar walla:Ppamela youtube takı cedar poınt wıdeolarını ızledınmı?? allaım o oyuncaklar bnöi dehsete dusurdu yaw..super otesı..full adrenalın=) ayrıca sız gıdınce araba kıralmayı dusunuonuzmu? orda cok ucuzmus we wat ogrencılerınn cogu toplasıp kıralıolarmıs tabı ehlıyet warsa
    walla yaw sorma ufacık şeyLerden biLe mutLu oLur haLdeiz videoLarı youtubetan diiL ama cedarın kendi sitesinden izLedm dehşete düştmm harika rideLar war kesin hepsine bincem özeLLikLe de magnum di bişi war ona araba kiraLamayı düsünüoruz canım hatta araba kiraLayıp off günLerimzde chicago ya da new yorka giderz die düsündük geçen sene cedarda çaLışmış bi arkdş war onLar öLe yapmışLar bnde ehLiet war ya ama daha yeni aLdm güweniosanız binersinz hehehe bi de türk ehLietini her eyaLet kabuL etmio meseLa ohioda kabuL edioLar ama new yorkta yasak :s
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

walla yaw sorma ufacık şeyLerden biLe mutLu oLur haLdeiz videoLarı youtubetan diiL ama cedarın kendi sitesinden izLedm dehşete düştmm harika rideLar war kesin hepsine bincem özeLLikLe de magnum di bişi war ona araba kiraLamayı düsünüoruz canım hatta araba kiraLayıp off günLerimzde chicago ya da new yorka giderz die düsündük geçen sene cedarda çaLışmış bi arkdş war onLar öLe yapmışLar bnde ehLiet war ya ama daha yeni aLdm güweniosanız binersinz hehehe bi de türk ehLietini her eyaLet kabuL etmio meseLa ohioda kabuL edioLar ama new yorkta yasak :s
    yaw youtube tanda ızlemenı sıddetle tawsıye ederım tabı etkısınde kalmazsan, yanı yan etkısı uzerınde nası olur bılemem ama bnde kararlıyım hıc bırıne bınmeden donmek yok !! ordada da 1 haftada ehlıyet alınıomus ole dedılerama nası oluo anlamadım yaw chıcago yakın mıs zaten gıdılır rahatlıkla hemde gorulmeye deger yerler warmıs bnmde cedar da calısmıs arkım war o da chicago ya mutlaka gıdın dıo.. ımm buarada ehlıyet yenı derken ne kada4r yenı :

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaw youtube tanda ızlemenı sıddetle tawsıye ederım tabı etkısınde kalmazsan, yanı yan etkısı uzerınde nası olur bılemem ama bnde kararlıyım hıc bırıne bınmeden donmek yok !! ordada da 1 haftada ehlıyet alınıomus ole dedılerama nası oluo anlamadım yaw chıcago yakın mıs zaten gıdılır rahatlıkla hemde gorulmeye deger yerler warmıs bnmde cedar da calısmıs arkım war o da chicago ya mutlaka gıdın dıo.. ımm buarada ehlıyet yenı derken ne kadar yenı
    şubat desem yeterli olurmu hehehe ;p ama güzel sürdüğüm tartışmasız yaa korkma walla ölmeiz hehe gezeriz full new york chicago fLn eğLenirs acaip deLi oLur bu arada youtubetan tawsien üzerin izledim hayran oLdm dehset süper rideLar.. bak aLetLern hepsine binecez simdiden söz werdin sayıorum sonradan wazgecmek yok
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ii bakalım zaten onemlı olan ehlıyetı ne zaman aldıın deıl nasıl surdunn demı :P =)saka bı yana napalım zaten herseyımız macera ewet ölmedıdımız surece sorun yok basa gelen cekılır hesabından yaa gezelım chıgago newyork cunku kalcaımız yer pek gezılcek gıbı deıl barı bız kendımız gezelımyaa super deılmı youtube takı vıdeolar hele mıllenıum force un vıdeosunu ızlemını ısterım ızlerken bıle sırf adrenalın=)))) yaa ewet hepsını bınıcez ama bak oraya gıdınce caymak yok??ama ılk gunde ama 10 gunde ama elbette hepsıne bınıcez..yehuuuuu=)) buarad bıletlerı napıorus?? bakıonuzmu sız hıc? ankaradan mı bınceksın? ankaradamı yasıosun ?nası yapıcaz?? yavas yavas bıletlerıde ayarlamak gerekır yoksa iice pahalıya gelcek bizlere:S
    Konu katzem tarafından (06-04-2008 Saat 10:57 PM ) değiştirilmiştir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar bızde ohıo da put ın bay adasında calısıcaz cedarın oldugu yereferıbot varmıs hergun ferıbotla gelıcez bı off gununde ...gısede duran arkadas artık bi gusellık yapar heralde aramısdan bırı cıkarsa zaten abd de genellıkle ıstanbul veya turkıye tshırtlerı ıle gezmeyı dusunuyorum.bende baya bı etkısındeyım vıdeoların yaa o magnum yokmu tam cılgınlık yaa turkıede kamıkazeye zor bınıyoruz ama ordada bınmeden donmek olmaz yaw

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ii bakalım zaten onemlı olan ehlıyetı ne zaman aldıın deıl nasıl surdunn demı =P =)saka bı yana napalım zaten herseyımız macera ewet ölmedıdımız surece sorun yok basa gelen cekılır hesabından=D yaa gezelım chıgago newyork cunku kalcaımız yer pek gezılcek gıbı deıl barı bız kendımız gezelımyaa super deılmı youtube takı vıdeolar hele mıllenıum force un vıdeosunu ızlemını ısterım ızlerken bıle sırf adrenalın=)))) yaa ewet hepsını bınıcez ama bak oraya gıdınce caymak yok??ama ılk gunde ama 10 gunde ama elbette hepsıne bınıcez..yehuuuuu=)) buarad bıletlerı napıorus?? bakıonuzmu sız hıc? ankaradan mı bınceksın? ankaradamı yasıosun ?nası yapıcaz?? yavas yavas bıletlerıde ayarlamak gerekır yoksa iice pahalıya gelcek bizlere=S
    tabi gezicez yaa her fırsat buLduumuzda kaçaLım harika oLur cedara bağLı kaLmayaLım gezeLm göreLm bi aa çewrei keşfetmek şart =p gitmişken eğlenmek Lazm yoksa tadı çıkar mı =D eet yaa izLedm harika bişe o millennium force hastası oLdm şahsen daha gitmeden hepsine binelim benden söz bak çocuk rideLarı dışındakiLern hepsine binicez biLetLeri araştrıorz hala çarşamba gnü bi de şirketle konuşcaz ona göre haberLeşirz ankarada öğrenciym o nedenLe ew tuttuk 3 senedir burda yaşıorum ama ankaradan gidiLmiomuş mecbur bi istanbuL yapıcaz yani istanbuLdan kaLkacak uçakLarmz.. hem istedğimiz tarihte buLabiLmek için bian önce haLLetmemiz Lazm şirketLe konuşur konuşmaz sana haber werirm beraber aLırz bu arada gidince deLi eğLenicez gibi bi his war içimde ama hadi hayırLısı hehehe =p =D
    pamela

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı radiskull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bızde ohıo da put ın bay adasında calısıcaz cedarın oldugu yereferıbot varmıs hergun ferıbotla gelıcez bı off gununde ...gısede duran arkadas artık bi gusellık yapar heralde aramısdan bırı cıkarsa =D=D zaten abd de genellıkle ıstanbul veya turkıye tshırtlerı ıle gezmeyı dusunuyorum.bende baya bı etkısındeyım vıdeoların yaa o magnum yokmu tam cılgınlık yaa turkıede kamıkazeye zor bınıyoruz ama ordada bınmeden donmek olmaz yaw=D=D
    aaa aıpsın arkadaşım bekLeriz tabi cedara geLin arada eğer bize denk geLirsen yaparz bi güzeLLk hehe bizde acaip etkisinde kaLdık aLetLer müthiş Türkiede çiwisini buLamaız walla o yüzden suyunu çıkarmadan dönmek yok
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaw pamelacım eglenceımız kesın ama cocuklumuzuda ınkar edemeyız bunun için bncecocuk oyuncaklarınada bınelım=))) suyunu cıkaralım işte herseyın herseyın:P:Pewet bılet haberlerını beklıorum..ahh bıde su vızeyı kaptıkmı tamamdır!! nese yaramızı desmeyeyım ayrıca sana bı haber daa facebook tan cedar poınt de bak neler cıkıo=)) ne fanları warmıs dunya uzerınde:P bı bız deılmısızkı yawwww:P

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

radıskull sen gel sana bı gusellık yaparız=))ama bızler rıde host uz..yanı bnm sana yapabılceım en gusel ıılık kemerını daa sıkı baglamam we senn hayatta kalma olasılını bırascık daa yuksmem nası??:P

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

radıskull sen gel sana bı gusellık yaparız=))ama bızler rıde host uz..yanı bnm sana yapabılceım en gusel ıılık kemerını daa sıkı baglamam we senn hayatta kalma olasılını bırascık daa yuksmem nası??:P
    sagol kardesım zaten abd de turkey yada ıstanbul yazan tısort ıle gezen bırını gorursen sıkıca bagla o zaman kemerı

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)