Work and Travel
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tavsiye istiyoruz!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

daha once calisma deneyimi olan kisilere gore neredeyse her is kolay...ben 2 yildir alaskadayim ve bana burdaki is cok kolay geliyor...amerika icindeyse oyuncak gibi...bence 20 yasinda bir universite ogrencisinin yapamayacagi birsey yoktur...herneyse agir is tanimi insana gore degisir...umarim isleriniz yoluna girer...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

[QUOTE=DjNia;148932]daha once calisma deneyimi olan kisilere gore neredeyse her is kolay...ben 2 yildir alaskadayim ve bana burdaki is cok kolay geliyor...amerika icindeyse oyuncak gibi...bence 20 yasinda bir universite ogrencisinin yapamayacagi birsey yoktur...herneyse agir is tanimi insana gore degisir...umarim isleriniz yoluna girer..

elbette yapamıcagı ıs yokltur. zaten bız yapamıyrouz demıyoruz arkdsm. agır gelıyor dıyoruz. yapıyrz ama ıs agır. hem sen kısısıne gore degısır derken ne demek ıstıyrsun kı bız tembel mıyız yanı. her ınsanın katlanabılcegı turden bır ıs degıl bu. ordn konusması kolay ytabı. her ınsanın kaldırabılcegı bır sınır vardır.
    C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

[QUOTE=Filmmaker;148960]
    Alıntı DjNia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha once calisma deneyimi olan kisilere gore neredeyse her is kolay...ben 2 yildir alaskadayim ve bana burdaki is cok kolay geliyor...amerika icindeyse oyuncak gibi...bence 20 yasinda bir universite ogrencisinin yapamayacagi birsey yoktur...herneyse agir is tanimi insana gore degisir...umarim isleriniz yoluna girer..

elbette yapamıcagı ıs yokltur. zaten bız yapamıyrouz demıyoruz arkdsm. agır gelıyor dıyoruz. yapıyrz ama ıs agır. hem sen kısısıne gore degısır derken ne demek ıstıyrsun kı bız tembel mıyız yanı. her ınsanın katlanabılcegı turden bır ıs degıl bu. ordn konusması kolay ytabı. her ınsanın kaldırabılcegı bır sınır vardır.
    arkadasim senin zor dedigin is standart bir ben turizm-otelcilik okuyorum ve turkiyede kat hizmetlerindede calistim 8 saatte 20-22 oda temizlersin...bu heryerde aynidir...bu rakamlar denenip denenip bulunmus ortalama rakamlar bir insanin yapabilcegi seyler...sana tembelsin diyen yok sen daha once calismamis biriysen sana zor gelebilir...bn bunun gayet dogal oldugunu soyluyorum...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)