Sirket tavisyem USA da rahatlik sitiyorsaniz ve gerceklerle burda yuzlesip o sekilde karar vercekseniz ADVIS ved United TOWERS deneyin.... hata paylari cok dusuk .. yalan veya hayalle is yapilmiyor hem gittim hem de ....
Sirket tavisyem USA da rahatlik sitiyorsaniz ve gerceklerle burda yuzlesip o sekilde karar vercekseniz ADVIS ved United TOWERS deneyin.... hata paylari cok dusuk .. yalan veya hayalle is yapilmiyor hem gittim hem de ....
soyledigin iki sirketle giden ve hayalkirikligina ugrayan onlarca kisi sayarim sana.. ozellikle birtanesine kaydolup da haziran ortasina kadar is bulunmayan 8 kisiyle tanismistim gecen yaz. yine ayni sirketin internhip e yolladigi 4 kisinin 2 tanesi 1 ayin sonunda turkiyeye donmek zorunda kaldi 1 tanesi kovuldu ve amerikada ogrenci statusune zar zor gecti. diger arkadas ise isten kacip su an wissconsin dells de calisiyor.. internship 1 yillik program . bu programda 1. ayin sonunda kovulmalarin olmasi 2 kisinin turkiyeye donmesi cok buyuk bir sey.. uzun lafin kisasi %95 sirket aynidir. % 5 ise berbattir.. is ogrencide bitiyor genel itibariyle..biraz da sans da..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks