Work and Travel
Toplam 157 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Poıntte Calısan Yokmuuu??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı katzem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaww herkese aynı numarayı yapmıs yawww.. bızde denedıkk ama ole bı bakınca goz goze gelınce dedıkk kadınn tee oralardan gelmıs ayıp olmasın bastan mimlenmeyelım dıe gıtmek zorunda kaldık.. ewet sonıversoncuumm oşş geldın..ok gelırız ellerınle bıze bı pızza serwısı yaparsın artık yada ne bulursak yemeye razıyız walla. pamela bn 14 hazıran dıe işaretlettırdım ama aslında bnm okul 6 da bıtıo onun için ucak bıletıme gore deıstırme ıhtımalım war...ama daa nası gıdıceım oraya bılmıorum sen aldınmı bılet sen sozlesmeyı kacını soledın?
    o zaman senin benden önce gitme durumun oLabiLir.. bizm üni 30 mayısta ders kesimi yapıo ama snraki 2 hafta finaLLer war ama öle sanıorum bizim sınawLar en geç 10u gbi biter gidiş tarhimzi de 14ü die beLirttiğimiz için 12si gbi orada oLuruz ya da erken biterse deişir sözleşmede çalışma tarihLerimizi 14hziran-15 eylül die belirttk uzun oLdu biras sen dönüşü ne zmna yazdırdın? bi de vizeyi atLatsak süper oLcak henüz vize aLmadıımız içn uçak bileti de ayarLamadık ama bakıcaz artk sen ne zaman aLmayı düşünüosun aynı uçağa bilet ayarlarsak süper oLur beraber gideris de sen erken gitmei düşünüomussun duruma göre haberleşiris
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı pamela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman senin benden önce gitme durumun oLabiLir.. bizm üni 30 mayısta ders kesimi yapıo ama snraki 2 hafta finaLLer war ama öle sanıorum bizim sınawLar en geç 10u gbi biter gidiş tarhimzi de 14ü die beLirttiğimiz için 12si gbi orada oLuruz ya da erken biterse deişir sözleşmede çalışma tarihLerimizi 14hziran-15 eylül die belirttk uzun oLdu biras sen dönüşü ne zmna yazdırdın? bi de vizeyi atLatsak süper oLcak henüz vize aLmadıımız içn uçak bileti de ayarLamadık ama bakıcaz artk sen ne zaman aLmayı düşünüosun aynı uçağa bilet ayarlarsak süper oLur beraber gideris de sen erken gitmei düşünüomussun duruma göre haberleşiris
    yok 14 hazırandan erken gıtmem cunku okul bıtsın aılemın yanına gıdıım dıorum bırasda onları gorıım dıye. ewet bnde 14 de belırttım ıcın ONIKIsınde orda olmamız gerek..bnde donusu 14 eylul belırttım waow walla aynı tarıhlerı yazdırsaymısız yaw=) ewet sonradan bnde dusundum acaba uzunmu oldu dıe..ama 14 eylul un son gunlerı park tatıldemıs ordakı o yaslı kadın dedı o gunler baska yerlerı gezme fırsatınız olur falan dıyınce aklıma yattı...bnde aynen vize alamadımdan henüz ucak bıletlerıne bakmıorum bıle..senn vize tarıhın ne zman belırlendımı bana uyar beraber gıdersek bncede super olur..ozaman haberleselım, ırtıbatııı koparmayalım! YAW BUARADA BN BIRSURU SMILE YAPMAK ISTIORUM GULUMSEMEK ISTIORUM APTAL pc ızın wermıo sen gulumsuyorum say
    Konu katzem tarafından (26-03-2008 Saat 01:03 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı katzem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok 14 hazırandan erken gıtmem cunku okul bıtsın aılemın yanına gıdıım dıorum bırasda onları gorıım dıye. ewet bnde 14 de belırttım ıcın ONIKIsınde orda olmamız gerek..bnde donusu 14 eylul belırttım waow walla aynı tarıhlerı yazdırsaymısız yaw ewet sonradan bnde dusundum acaba uzunmu oldu dıe..ama 14 eylul un son gunlerı park tatıldemıs ordakı o yaslı kadın dedı o gunler baska yerlerı gezme fırsatınız olur falan dıyınce aklıma yattı...bnde aynen vize alamadımdan henüz ucak bıletlerıne bakmıorum bıle..senn vize tarıhın ne zman belırlendımı bana uyar beraber gıdersek bncede super olur..ozaman haberleselım, ırtıbatııı koparmayalım! YAW BUARADA BN BIRSURU SMILE YAPMAK ISTIORUM GULUMSEMEK ISTIORUM APTAL pc ızın wermıo sen gulumsuyorum say
    hehe bende aynı şekiLde smiLe koymak istiorum ama 4e kdr permitted aL biri gtti biLe hehe iki oLdu =)) benim vize tarihi beLLi oLdu 16 nisan çarşamba 13:45te görüşmeye gdicem sen başwurdun mu? bian önce hallet eğer tarih istemediysen ancak nisan sonuna gün werirler.. bi de cuma günlerini yazma dolu oluo o günler genellkle.. hafta içi bi tarih belirt ki kabuL ediLme oranı yüksek oLsn biz sadece çarşambaları yazmıştık meseLa 9 16 23 die 16sı cıktı şirket uyarmıştı o konuda.. ya smdi işte yrn ye gidip ds formlarımızı alıcaz snra para yatırcaz haLLoLdu sanırım e artık vizeden geçemezsek walla ayıp oLur =) o kdr ortaLıı ayağa kaLdırdık gidicez die tersi bi durum oLursa naparm biLmiorum ama büyütüLcek bişi diiL dioLar 2 dk fLn sürüomus zaten umarım en kısa zmnda o da haLLoLur da uçak biLetLerimizi beraber aLırız cedar pointe yoLcuLuk sırasnda maceraLarmızı anLatırız döndüümzde bgnü anıp hehe
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

[QUOTE=pamela;14917]hehe bende aynı şekiLde smiLe koymak istiorum ama 4e kdr permitted aL biri gtti biLe hehe iki oLdu =)) benim vize tarihi beLLi oLdu 16 nisan çarşamba 13:45te görüşmeye gdicem sen başwurdun mu? bian önce hallet eğer tarih istemediysen ancak nisan sonuna gün werirler.. bi de cuma günlerini yazma dolu oluo o günler genellkle.. hafta içi bi tarih belirt ki kabuL ediLme oranı yüksek oLsn biz sadece çarşambaları yazmıştık meseLa 9 16 23 die 16sı cıktı şirket uyarmıştı o konuda.. ya smdi işte yrn ye gidip ds formlarımızı alıcaz snra para yatırcaz haLLoLdu sanırım e artık vizeden geçemezsek walla ayıp oLur =) o kdr ortaLıı ayağa kaLdırdık gidicez die tersi bi durum oLursa naparm biLmiorum ama büyütüLcek bişi diiL dioLar 2 dk fLn sürüomus zaten umarım en kısa zmnda o da haLLoLur da uçak biLetLerimizi beraber aLırız cedar pointe yoLcuLuk sırasnda maceraLarmızı anLatırız öndüümzde bgnü anıp yeuppii artık bnmde wıze tarıhım bellı oldu..artık bnde sordularmı solıyebılıceımm.. yaw 24 nisan sabhhı persembeye denk gelmıs galıba ii yaw bn daa geçe beklıodum.. yaw artık cıddi bı wızesınden gecmek kaldı ewet aslında cok kolay sorularmıs baban ne iş yapıo nereye gıdıosun işin ne ?geç....umarım bu dongu banada işler ewet ıns cabuk halledeerız beraber alırız..emınım en komıkk we gusel anlardan bırı olucak gıderken olan ucak yolculumuz...dusunsenee kafasında 1 mılyon soru ısaretı olan meraklı turıstık omer gıbı dolanan bırsuru ınsan toplulugu(burda dıl cıkarmak ıstıorum smıle ım ıle ama sewgılı forumuzuz ızın wermıo sen onu ole dusun)bekleyelım we gorelımmm...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

[QUOTE=katzem;15204]
    Alıntı pamela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hehe bende aynı şekiLde smiLe koymak istiorum ama 4e kdr permitted aL biri gtti biLe hehe iki oLdu =)) benim vize tarihi beLLi oLdu 16 nisan çarşamba 13:45te görüşmeye gdicem sen başwurdun mu? bian önce hallet eğer tarih istemediysen ancak nisan sonuna gün werirler.. bi de cuma günlerini yazma dolu oluo o günler genellkle.. hafta içi bi tarih belirt ki kabuL ediLme oranı yüksek oLsn biz sadece çarşambaları yazmıştık meseLa 9 16 23 die 16sı cıktı şirket uyarmıştı o konuda.. ya smdi işte yrn ye gidip ds formlarımızı alıcaz snra para yatırcaz haLLoLdu sanırım e artık vizeden geçemezsek walla ayıp oLur =) o kdr ortaLıı ayağa kaLdırdık gidicez die tersi bi durum oLursa naparm biLmiorum ama büyütüLcek bişi diiL dioLar 2 dk fLn sürüomus zaten umarım en kısa zmnda o da haLLoLur da uçak biLetLerimizi beraber aLırız cedar pointe yoLcuLuk sırasnda maceraLarmızı anLatırız öndüümzde bgnü anıp yeuppii artık bnmde wıze tarıhım bellı oldu..artık bnde sordularmı solıyebılıceımm.. yaw 24 nisan sabhhı persembeye denk gelmıs galıba ii yaw bn daa geçe beklıodum.. yaw artık cıddi bı wızesınden gecmek kaldı ewet aslında cok kolay sorularmıs baban ne iş yapıo nereye gıdıosun işin ne ?geç....umarım bu dongu banada işler ewet ıns cabuk halledeerız beraber alırız..emınım en komıkk we gusel anlardan bırı olucak gıderken olan ucak yolculumuz...dusunsenee kafasında 1 mılyon soru ısaretı olan meraklı turıstık omer gıbı dolanan bırsuru ınsan toplulugu(burda dıl cıkarmak ıstıorum smıle ım ıle ama sewgılı forumuzuz ızın wermıo sen onu ole dusun)bekleyelım we gorelımmm...
    buarad garıp bısı yapmısım ıstemeden senn ıletını dewam ettırmısım nası yapmısım anlamadım ordan okursun:P

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

[/QUOTE]yeuppii artık bnmde wıze tarıhım bellı oldu..artık bnde sordularmı solıyebılıceımm.. yaw 24 nisan sabhhı persembeye denk gelmıs galıba ii yaw bn daa geçe beklıodum.. yaw artık cıddi bı wızesınden gecmek kaldı ewet aslında cok kolay sorularmıs baban ne iş yapıo nereye gıdıosun işin ne ?geç....umarım bu dongu banada işler ewet ıns cabuk halledeerız beraber alırız..emınım en komıkk we gusel anlardan bırı olucak gıderken olan ucak yolculumuz...dusunsenee kafasında 1 mılyon soru ısaretı olan meraklı turıstık omer gıbı dolanan bırsuru ınsan toplulugu(burda dıl cıkarmak ıstıorum smıle ım ıle ama sewgılı forumuzuz ızın wermıo sen onu ole dusun)bekleyelım we gorelımmm...[/QUOTE]

ewet kesinLikLe en komik anLardan biri oLacak saf saf etrafı inceLicez nereye gidioruz nereye geLdk smdi napcaz sekLinde ama oLsn en azından yaLnz diiLz bizm gbi oLan bi kitLe daha war resmen wize tarihinde hayırLı oLsn ayrıca umarım koLyLıkLa haLLedebiLriz bu arada sana güzeL bi haber; iş sözleşmesinin oLduğu dosyanın içine kuralları içeren bi kart koymuşLardı ya ona bakiim dedm wee ojenin, kırmızı we pembenin ılımlı tonLarı oLduğu sürece kabuL ediLecek oLduğunu gördm heeey deLi sewindim bu arada doum gnü iLe iLgiLi düşünceLerne de aynen katıLıorm bi insan o duyguLarı nası bu kdr birebir anLatabiLr yaw waLLa tebrikLer bende o ruhsaL haLi yaşayan bi kişiLik oLduğum için okuyunca heLaL yani dedm ancak bu kdr ii tasvir ediLebiLirdi eet eet ayrı bi tag açmaLıyz bu konuya hehe =p =)
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yeuppii artık bnmde wıze tarıhım bellı oldu..artık bnde sordularmı solıyebılıceımm.. yaw 24 nisan sabhhı persembeye denk gelmıs galıba ii yaw bn daa geçe beklıodum.. yaw artık cıddi bı wızesınden gecmek kaldı ewet aslında cok kolay sorularmıs baban ne iş yapıo nereye gıdıosun işin ne ?geç....umarım bu dongu banada işler ewet ıns cabuk halledeerız beraber alırız..emınım en komıkk we gusel anlardan bırı olucak gıderken olan ucak yolculumuz...dusunsenee kafasında 1 mılyon soru ısaretı olan meraklı turıstık omer gıbı dolanan bırsuru ınsan toplulugu(burda dıl cıkarmak ıstıorum smıle ım ıle ama sewgılı forumuzuz ızın wermıo sen onu ole dusun)bekleyelım we gorelımmm...[/QUOTE]

ewet kesinLikLe en komik anLardan biri oLacak saf saf etrafı inceLicez nereye gidioruz nereye geLdk smdi napcaz sekLinde ama oLsn en azından yaLnz diiLz bizm gbi oLan bi kitLe daha war resmen wize tarihinde hayırLı oLsn ayrıca umarım koLyLıkLa haLLedebiLriz bu arada sana güzeL bi haber; iş sözleşmesinin oLduğu dosyanın içine kuralları içeren bi kart koymuşLardı ya ona bakiim dedm wee ojenin, kırmızı we pembenin ılımlı tonLarı oLduğu sürece kabuL ediLecek oLduğunu gördm heeey deLi sewindim bu arada doum gnü iLe iLgiLi düşünceLerne de aynen katıLıorm bi insan o duyguLarı nası bu kdr birebir anLatabiLr yaw waLLa tebrikLer bende o ruhsaL haLi yaşayan bi kişiLik oLduğum için okuyunca heLaL yani dedm ancak bu kdr ii tasvir ediLebiLirdi eet eet ayrı bi tag açmaLıyz bu konuya hehe =p =)[/QUOTE]

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)