Arkadaşlar şuan Chicagodayım fakat iş bulamadım.Tanıdığım biri Texasta onun iş yerinde çalışacağım.Chicagoda SSN'ye başvurdum.Haftaya çıkmasını bekliyorum.Eğer çıkarsa o kartla gidip Texasta çalışabilir miyim? Ne olur cevap verinnn...
Arkadaşlar şuan Chicagodayım fakat iş bulamadım.Tanıdığım biri Texasta onun iş yerinde çalışacağım.Chicagoda SSN'ye başvurdum.Haftaya çıkmasını bekliyorum.Eğer çıkarsa o kartla gidip Texasta çalışabilir miyim? Ne olur cevap verinnn...
Daha doğrusu başımdan geçen olay şöyle kısaca anlatayım.
Ben self olarak amerikaya geldim. Texasta tanıdık birinin şirketi var. O job offeri ayarladı. Fakat 3 aylığına türkiyeye gitmesi gerekti ve gitti. Bende mecburen bi arkadaşın yanına chicagoya gittim ve şuan chicagodayım.Fakat dün babam memlekette biriyle tanışmış ve adamın hastanesi var. Hemde yine texasta. Chicagoda işsiz güçsüz biri olarak çok sevindim bu durumachicagoda ssnye başvurdum onun çıkmasını bekliyorum.
1.soru:
Job offerdan (Texas) farklı bir yerde (Chicago) Ssnye başvurdum.Ssn verirler mi?
2.soru:
Chicagodan aldığım Ssn ile texasta işe girebilir miyim?
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Teşekkürler Ozgursum içimi serinlettin vallaismi lazım değil tr şirketine sordum ssnyi nerden aldıysan sadece orada çalışabilirsin dedi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks