Work and Travel
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tavsiye istiyoruz!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

şahsi fikrim Türkiyede eli suya sabuna dokunmamış yani hiçbir şart altında çalışmamış kişiler amerikada herhangi bir zorlukla karşılaşınca ya da işleri rast gitmeyince isyan ediyor. Zaten ilk günden tatil yapmayı kafanıza koyarsanız 3 ayınız zehir olur.Böyle bir düşüncesi olan varsa turist vizesine başvurabilirdi.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Thumbs down

Alıntı watkenaydu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahsi fikrim Türkiyede eli suya sabuna dokunmamış yani hiçbir şart altında çalışmamış kişiler amerikada herhangi bir zorlukla karşılaşınca ya da işleri rast gitmeyince isyan ediyor. Zaten ilk günden tatil yapmayı kafanıza koyarsanız 3 ayınız zehir olur.Böyle bir düşüncesi olan varsa turist vizesine başvurabilirdi.

Ben tekstilde, pizzacıda, kuaförlükte,kasiyerlikte gunde 12 saat çalışmış insanım. bunları her yaz yaptım. her yaz calıstım ben lise hayatım boyunca. sen ne yaptın arkadsm da bana bu cumleyı kurdun anlayamadm yanı.
    he sunu da soylıyım ben bu sene hem okuyup hem calıstım cok zor oldu benm ıcın ama zorunluluk olunca bazı seylerı yapmak zoruda kalıyorsun
    Konu Filmmaker tarafından (28-06-2011 Saat 06:06 AM ) değiştirilmiştir.
    C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Filmmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben tekstilde, pizzacıda, kuaförlükte,kasiyerlikte gunde 12 saat çalışmış insanım. bunları her yaz yaptım. her yaz calıstım ben lise hayatım boyunca. sen ne yaptın arkadsm da bana bu cumleyı kurdun anlayamadm yanı.
    he sunu da soylıyım ben bu sene hem okuyup hem calıstım cok zor oldu benm ıcın ama zorunluluk olunca bazı seylerı yapmak zoruda kalıyorsun
    ben de heryaz Turkıyede sanayıde 12 saat calısıyorum cesıtlı fabrıkalarda.sız de 12 saat calismissinz daha once tecrubenız var ıse 11 saat calistirilmak konusunda sıkayetınız nedır? hem work and travelin travel kismi yalan oldu demissiniz daha travel e cok var agustos eylul aylarinda cikarsiniz.j1 vizeyle zaten sadece travel yapilmaz calismak zorundasiniz ilk aylarda ve 1 ay gezme hakkiniz var.inglzce konusunda talihsizlik olmus eger etrafinizda sadece Turk ogrenciler var ise yabanci kisilerle birlikte ayni evde kalmiyor ve calismiyor iseniz.onun disinda anlamadigim acaba nasil bir tablo hayal etmistiniz gelmeden once calisma saati ve sartlari konusunda.ben mc donaldsta calisirken bazi gunler geldi sadece gun boyunca ic ve disardaki cop kutularini degistirmek ile gecti bazi gunler zor degildi ama copun kokusu ve disarda havanin sicak olmasi vb seyler nedeniyle son bi kac hafta isten ayrilmadan once cekilmez olmustu copcu gibi hissetmistim kendimi.yani herkes baslarda veya sonlarda zorluk cekiyor bizi ezmek istiyorlar diyosunuz yeri geldi bize de managerler tarafindan kotu davranildi.usa ya j1 vizeyle gelirken belli seyleri kabul etmis olarak geliyoruz ne yazik ki.ha usteki arkadas ta yorum yaparken yorumunu size karsi yapmis ise haksizlik etmis bilmeden konusmus is tecrubeniz varmis dediginz gibi.ama sadece size yapilmiyor bu haksizliklar
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Unhappy

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de heryaz turkıyede sanayıde 12 saat calısıyorum cesıtlı fabrıkalarda.sız de 12 saat calismissinz daha once tecrubenız var ıse 11 saat calistirilmak konusunda sıkayetınız nedır? Hem work and travelin travel kismi yalan oldu demissiniz daha travel e cok var agustos eylul aylarinda cikarsiniz.j1 vizeyle zaten sadece travel yapilmaz calismak zorundasiniz ilk aylarda ve 1 ay gezme hakkiniz var.inglzce konusunda talihsizlik olmus eger etrafinizda sadece turk ogrenciler var ise yabanci kisilerle birlikte ayni evde kalmiyor ve calismiyor iseniz.onun disinda anlamadigim acaba nasil bir tablo hayal etmistiniz gelmeden once calisma saati ve sartlari konusunda.ben mc donaldsta calisirken bazi gunler geldi sadece gun boyunca ic ve disardaki cop kutularini degistirmek ile gecti bazi gunler zor degildi ama copun kokusu ve disarda havanin sicak olmasi vb seyler nedeniyle son bi kac hafta isten ayrilmadan once cekilmez olmustu copcu gibi hissetmistim kendimi.yani herkes baslarda veya sonlarda zorluk cekiyor bizi ezmek istiyorlar diyosunuz yeri geldi bize de managerler tarafindan kotu davranildi.usa ya j1 vizeyle gelirken belli seyleri kabul etmis olarak geliyoruz ne yazik ki.ha usteki arkadas ta yorum yaparken yorumunu size karsi yapmis ise haksizlik etmis bilmeden konusmus is tecrubeniz varmis dediginz gibi.ama sadece size yapilmiyor bu haksizliklar
    burdakı 11 saat ordakı 24 saate bedel. Bana gore agır gelıyor bu ıs anlatamadım galıba. Ben zaten 2 ay tatıl, 1 ay calısma beklemıyordum. Calıscagımı bılıyrdm j1 vızesıyle geldık zaten. Ama bu kadr zor sartlar beklemıyordum. Hala anlatamadm galıba. Bu arada merak etme bız de cop topluyoruz sadece housekkeperlık degıl.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

valla kardeşim on numara bir açıklmama olmus

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı serkannn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kardeşim on numara bir açıklmama olmus
    açıklaMAMA mı olmus? kime dedn smdi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı watkenaydu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kardeşim on numara açıklamıssın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)