Arkaşlar ben işimden ayrıldım. Sosyal Güvenlik Numarasını beklemedim. İş verenimle konuştum. Olumlum karşıladılar. Çok iyi inanlar, ama benim işim çok yorucuydu ve beni geliştirmekten uzaktı. O yüzden ayrıldım oradan. İlk önce Philadelphia'ya gittim. Sonra New York'a gittim, belki orada bir iş bulabilirim diye. Ama yapamadım. Çok büyük bir şehir ve her şey inanılmaz pahalı. Vergiler çok yüksek. Bir su bile 3-5$ arasında değişiyor. O günleri unutamam, sokakta tek tek iş aradım. Tam bir rezillik! Sonra internetten aradım taradım. Ohio'da Toledo diye bir şehre gitmeye karar verdim. Nasıl bu kararı verdim, neye göre böyle bir şey yaptım hiç bilmiyorum..

Buraya gelince de 2-3 gün aradım durdum yine herhangi bir iş, kalacak yer. Önce kalacak yer bulurum sonra iş bulurum daha kolay olur diye düşündüm. Önce SSN'yi almma gerekeceğinden sabit bir adres bulmalıydım. Ama yok, internetten kime mail attıysam geri dönmedi, dönenler de saçma saçma şeyler söyledi. Sonra artık o kdar canıma tak etti ki, kaldığım otelden ayrıldım ve valizimi aldım elime. Bir yandan güneş, bir yandan ağır bir valiz. Şehrin batı trafına gittim. Hani filmlerde gördüğümüz gibi sıra sıra evlerin olduğu bölgeye doğru. Camında, kapısında For Rent yazan olan her kapıyı çaldım. Bana sadece bir oda yeterdi zaten. Sonra bilmiyorum nerelere kadar gitmişsem, artık taktimin kalmadığı bir zamana, Allah bana yardım etti. Bir polis arabası yanımda durdu ve burada ne arıyorsun. Burası hiç güvenli bir yer değil dedi. Sonra ben de başımdan geçnleri baştan sona kadar her şeyiyle anlattım. Sonra atla rabaya dedi. Beni polis istasyonuna götürdü. O an her şeyin bittiğini düşündüm. Hatta en azından eve döneceğim falan diyordum kendi kendime. Orada beklemeye başladım. Sonra o polis memuru benim sponsoruma ulaştı. Beni güzel bir otele götürdü ve burada güvende olursun dedi. Bu gece burada kalmalısın dedi. Sonra hemen odamın telefonu çaldı. Arayan Tennesse'den sponsorumdu. hemen size yardım edeceğiz dediler. Yarın size ulaşacağız dediler.Şu an orada güvendesiniz falan dediler. Bana iş bulaacklar tekrar. Şu an içim çok rahat. En kötü ihtimalle yine o polis istasyonuna gideceğim... Şu an durumlar böyle. Mesaj atan her arkadaşa teşekkür ederim. Bu olaylar olurken siteye giremedim. Gelişmlerden sizi haberdar edeceğim. Teşekkürler tekrar..