Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İş değiştirmek istiyorum yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı ALLEGORIC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben şu anda Pennsylvania Reneisaance Faire diye bir yerde çalışıyorum. Fakat işten hiç memmun değilim. Burası çok ıssız bir yer ve hiç bir şey yok burada. Social Security Card a henüz başvuramadım çünkü hiç bir ulaşım aracı yok burada. Burada görevli olan bir adam sizi 10 gün içinde götüreceğim ofise dedi. SEVIS kaydının nasıl yapılacağını da bulamdım. İnternetten araştırdığımda kontrol ettiğimde sadece ödenmiş olarak gözüküyor. Buraya geleli 6 gün oldu. Ve bunu da halletmem lazım. İlk gün geldiğimizde bir kaç tane belge aldı ben yaparım bunları diye ama olmuş m udur bilmiyorum. Benim buradan bir an önce ayrılmam lazım. Yoksa kafayı yiyeceğim. Sabahtan akşama kadar çimleri biçtiriyorlar ve çok yorucu. Kaldığım ortam da çok beter. Tam bir köy hayatı. Ben abd yi görmeye geldim, böyle bir şey istemiyordum. Sponsorum GEC. Mail atmam gerekir mi işten ayrılıyorum diye. Burada Vietnamlı bir kız sakın sponsora mail atma dedi. Eğer böyle bir şey olursa vizemi düşürürler mi? Yoksa SSN yi bekleyip ilk paycehck imi de alınca buradan gideyim mi? Ben şehirde çalışmak istiyorum. Böyle kasaba gibi küçük bir yerde yapamam artık. Sanırım SSN kartım gelinceye kadar beklemeliyim. Böyle bir durumla karşılaşmış olanlar bana ulaşabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
    sponsorunu bildirme yoksa vizen iptal olur zanneetmeki sadece senın durumun aynı birçok kişi ıssız yerlerde çalışıyor yok ben yapamam kesın bırakacam diyorsan ssnyi bekle çünkü başka yerlerde işe başvurursan ssn ister işyerlerin çoğu
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sponsorunu bildirme yoksa vizen iptal olur zanneetmeki sadece senın durumun aynı birçok kişi ıssız yerlerde çalışıyor yok ben yapamam kesın bırakacam diyorsan ssnyi bekle çünkü başka yerlerde işe başvurursan ssn ister işyerlerin çoğu
    eger ki isveren izin vermeden ayrilirsa ve isveren sponsora ayrildigini bildirirse programi iptal edilir daha once yasandi.. ya isverenden izin alip ayrilacak ki bu durumda isverenin iki yuzluluk yapmaycagina yani sponsora haber vermeyecegine guvenmesi lazim, ya da sponsorun iznini alip ayrilacak..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)