yarın öğlen 1.30 da orada olucam işi olmayan bana yardımcı olabilir mi acaba amtrakla geliyorum![]()
yarın öğlen 1.30 da orada olucam işi olmayan bana yardımcı olabilir mi acaba amtrakla geliyorum![]()
abihadi benden sana bi yardım daha trenden sonra otobüs aktarman olacak 19.cadde pacificte ineceksin.. ordan sahile doğru gidersen fairfield die bi otel göreceksin(geçen sene çalıştığım yer).... tam ters yöne gidersen ilerde solda paradise inn die bir yer var orda türke rastlamama gibi bi ihtimalin yok... ordaki arkadaşlarla konuş.. bi gece fln kaçak kalmayı dene... sahibiyle konuşup.. 150 deposit fln verip orda kalma...(150 doların çöpe gider) başka yerlerde kalmaya bak..... otobüsten indiğin yerden 2 sokak ötede (21.cadde pacificte) mcdonalds var tabelasını görrsün oraya gidip bi kendine gelebilirsin ordada türklerle karşılaşman normal söylersin durumu ev arıyorum bugn geldim fln yardım eden çıkar umarım kolay gelsin....
Konu Aysin tarafından (22-06-2011 Saat 06:24 AM ) değiştirilmiştir.
bizle birlikte kalıyor. Rahat olalım![]()
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks