arkadaşlar 5. haftanın sonun da numaram sıtede açıklandı darısı basınıza , pasaportu konsolosluğa gonderdım 3 gun içinde geri gonderılır dıyolar ama adamlara guvenemıyorum artık ya 2 haftada orda bekletırler dıye uçak bıletı alamıyorum
arkadaşlar 5. haftanın sonun da numaram sıtede açıklandı darısı basınıza , pasaportu konsolosluğa gonderdım 3 gun içinde geri gonderılır dıyolar ama adamlara guvenemıyorum artık ya 2 haftada orda bekletırler dıye uçak bıletı alamıyorum
edit : dikkatsizlikle mesajınızı tam olarak okumamışım.
hayırlı olsun tekrardan, darısı başımıza s_m_t
Konu gizliözne tarafından (22-06-2011 Saat 03:21 AM ) değiştirilmiştir.
7. haftada arkadasım...ümidimiz gittikçe tükeniyo...allah bekleyen herkese sabır versin...insanların hayalleriyle oynuyolar baska birşey değil...en azından olmucak dense kimsenin sinirleri bu kadar yıpranmaz...beraber herseyi planladık ben geldim o kaldı...şirketler de suçlu ama ismin sorusturmaya takılıyo senin vize görüşmeni önce ayarlayalım diye yardımcı olmuyolar...illa herkes gibi en sona bırakıyolar...şirketi de iyi secmek lazım bilinçli de olmak lazım...gitmeyi düşünenler subat mart gibi gitsin görüşmeye özellikle ismine cok rastlananlar..sonra hayaller suya düşüyo aynen bizimkisi gibi...bu son hafta gelemzse zor daha sonra gelmesi..zaten cogu kişininde durumu aynı eger temmuz ortasına kadar cıkmazsa cogu kişi hayallerine elveda dicek.../ hafta neyi arastırmayı bitiremediler bilmiyorum...ne olur vze alan arkadaslar kacıncı haftada aldılar yazsınlar...özellikle 7 ve 8. haftada alan olmuş mu? bugnde acıklanmadı zaten yine...
gioveleone arkadaşım.mail adresini bize verebilir misin?birkaç mail adresi var önümde hangisi olduğunu bilmiyorum.şunu das öğrenmek istiyorum, maili ingilizce mi türkçe mi atmıştın?cevap vermişler miydi?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks