Work and Travel
Toplam 369 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 Pembe Kağıt Sorunu !!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar 5. haftanın sonun da numaram sıtede açıklandı darısı basınıza , pasaportu konsolosluğa gonderdım 3 gun içinde geri gonderılır dıyolar ama adamlara guvenemıyorum artık ya 2 haftada orda bekletırler dıye uçak bıletı alamıyorum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

edit : dikkatsizlikle mesajınızı tam olarak okumamışım.

hayırlı olsun tekrardan, darısı başımıza s_m_t
    Konu gizliözne tarafından (22-06-2011 Saat 03:21 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

7. haftada arkadasım...ümidimiz gittikçe tükeniyo...allah bekleyen herkese sabır versin...insanların hayalleriyle oynuyolar baska birşey değil...en azından olmucak dense kimsenin sinirleri bu kadar yıpranmaz...beraber herseyi planladık ben geldim o kaldı...şirketler de suçlu ama ismin sorusturmaya takılıyo senin vize görüşmeni önce ayarlayalım diye yardımcı olmuyolar...illa herkes gibi en sona bırakıyolar...şirketi de iyi secmek lazım bilinçli de olmak lazım...gitmeyi düşünenler subat mart gibi gitsin görüşmeye özellikle ismine cok rastlananlar..sonra hayaller suya düşüyo aynen bizimkisi gibi...bu son hafta gelemzse zor daha sonra gelmesi..zaten cogu kişininde durumu aynı eger temmuz ortasına kadar cıkmazsa cogu kişi hayallerine elveda dicek.../ hafta neyi arastırmayı bitiremediler bilmiyorum...ne olur vze alan arkadaslar kacıncı haftada aldılar yazsınlar...özellikle 7 ve 8. haftada alan olmuş mu? bugnde acıklanmadı zaten yine...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı umutsuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7. haftada arkadasım...ümidimiz gittikçe tükeniyo...allah bekleyen herkese sabır versin...insanların hayalleriyle oynuyolar baska birşey değil...en azından olmucak dense kimsenin sinirleri bu kadar yıpranmaz...beraber herseyi planladık ben geldim o kaldı...şirketler de suçlu ama ismin sorusturmaya takılıyo senin vize görüşmeni önce ayarlayalım diye yardımcı olmuyolar...illa herkes gibi en sona bırakıyolar...şirketi de iyi secmek lazım bilinçli de olmak lazım...gitmeyi düşünenler subat mart gibi gitsin görüşmeye özellikle ismine cok rastlananlar..sonra hayaller suya düşüyo aynen bizimkisi gibi...bu son hafta gelemzse zor daha sonra gelmesi..zaten cogu kişininde durumu aynı eger temmuz ortasına kadar cıkmazsa cogu kişi hayallerine elveda dicek.../ hafta neyi arastırmayı bitiremediler bilmiyorum...ne olur vze alan arkadaslar kacıncı haftada aldılar yazsınlar...özellikle 7 ve 8. haftada alan olmuş mu? bugnde acıklanmadı zaten yine...
    Ben 7.haftada almıştım.Mail atmanı tavsiye ederim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

gioveleone arkadaşım.mail adresini bize verebilir misin?birkaç mail adresi var önümde hangisi olduğunu bilmiyorum.şunu das öğrenmek istiyorum, maili ingilizce mi türkçe mi atmıştın?cevap vermişler miydi?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı s_m_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 5. haftanın sonun da numaram sıtede açıklandı darısı basınıza , pasaportu konsolosluğa gonderdım 3 gun içinde geri gonderılır dıyolar ama adamlara guvenemıyorum artık ya 2 haftada orda bekletırler dıye uçak bıletı alamıyorum
    dostum hayırlı uğurlu olsun. darısı başımıza.. 6.haftayıda devirdim tık yok.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)