Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İş değiştirmek istiyorum yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben de ıssız bı yerdeydım konakladıgım ev sehır dısında ormanın ıcındeydı sadece takılabılecegım cınlı ve tayvanlı ogrencıler vardı evde ve ulasım cok problemdı.evsahıbı cımrı alman yaslı kadın haftada 1 alısverıse arabasıyla goturuyordu ona bıle laf osyluyordu cok cımrıydı .wal mart a gıdıp bı bısıklet aldım 90 usd ye. 3 mıl yakındakı kasabaya gıdıp gelıyodum cnm skıldıgında ve ıse de 4 mıl gıdıyordum toplam 8 mıl hergun gunluk12 km bısıkletle gıtmısım haberım yok ınanması zor gelıyor sımdı .cunku gunu geldı gece calıstım gece 12 de cıktım ısten karanlık ve ormanlık bır bolgeydı.ulasım konusunda bısıklet almanı onerırım 3 ayın sonunda da goturup verırsın al bı tane kalıtelısınden ya da yarıs bıke al.ulasım sorununu anca boyle cozersın.ben bır de sanslıydım orda tanıstıgım bır Turk teyze vardı yalnız yasıyordu ve arabasyla hep yardım ettı heryere goturdu saolsun.bazen gece 24 de ısten cıktıgımda bısıkletle gıdılmıyordu cok karanlıktı bılmedgınız bır cografya ormanlık geyık tavsan ayı daha bılmedgınız yabanı hayvanlar var heryerde de ev olmadıgı ıcın ısıklandırma her yerde yok o yuzden gece 4 mıl surup bısıkletle eve gelmek her baba yıgıdın harcı degıldı sımdı dusundugumde cok cılgınca seyler yapmısım saolsun bazen o Turk teyze yardım ettı eve bıraktı benı.

hergun evden ıse bısıklet surdugum mesafe
    http://maps.google.com/maps?saddr=21...sz=14&t=h&z=14

A-ev
    B-İs yerı
    bak nasıl ormanlık bır yer gece korkutucu oluyordu ama kulaklıgımı takıp bısıkleteatladım mı 6 km yı 30 dk da alıyodum yıne ıyı cunku yol duz degıldı tepe de cıkıyodum.vay be ne maceralıydı gece karanlıkta gelmek anlatamam geyıklerle karsılasmak adrenalın pedallara yuklenmek.kısa dınlenmeler yapmak.fear.bı ara baktım karanlıkta gelıyorum bı jeep ustume dogru gelıp duduge basmaya basladı korktum once sonra dedım nvar a.. dur bakalım n ıstıyo deyıp sagda durdum.jeep yanastı adamın bırı pencereden kafayı uzattı baktı bana ohh sorry senı arkdsım sanmıstım dedı ben de ıts ok deyıp gıttım sonra ama ınsan korkmuyo degıl gece 12 de
    Konu sucre tarafından (20-06-2011 Saat 10:59 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)