Alıntı mustafa-x-3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bilgiler için çok saol eğlence parkı su parkı düşünüyorum burdada okuduğum kadarıyla cedar ve buraya çok giden oluyor. senin dediğin gayet yeterli 40 saat haftada. ride bence en iyisi ? ride operator olmak istiyorum job fairde kesin olabilirmiyim olmam için ne gerekli erken grupta falan ol deniliyor bunu nasıl ayarlıycam ? erken kayıt oldum diyelim bu ride olmamı kesinleştirir mi ? ride saatlik ücret ne kadar ? birde kalıcak yer ne kadar haftalık ? şirket konusuna gelince araştırdığım kadarıyla ut ve icep iyiymiş senin sponsor bilgi verirmisin bu 2 şirketi düşünüyorum gittin icep orda sadece job fair bu şirket ayarlıyolar job fairde işverene mi bağlıyım ride olma konusunda yani
bu sene bende daha az önce yerleştim kaldıgımız yere. dun gece gelmiştim. az önce konustugum bir kaç arkadaş fazla saat alamamaktan şikayetçiler ama kendim gidipte durumu göremedim henuz...

bununla birlikte bu programa ne kadar erken kayıt olursan o kadar iyi.
kaydolurken de belirtirsen job fairde kings dominion ilk tercihim olmasını diye sana yardımcı olurlar.wat olayında her konuda ne kadar erken davranırsan işlerin de o kadar yolunda gidiyor genelde.

rideda çalışmıştım bende ve bu sene de ride da çalışacagım. bence de en keyiflisi bu gibi. ilk başlayanlar için sanırım saat ucreti 7.25 dolar. benim 2. senem oldugu için mi 8 dolar bilmiyorum ama bu şekilde ucretler.