Arkadaşlar ben şu anda Pennsylvania Reneisaance Faire diye bir yerde çalışıyorum. Fakat işten hiç memmun değilim. Burası çok ıssız bir yer ve hiç bir şey yok burada. Social Security Card a henüz başvuramadım çünkü hiç bir ulaşım aracı yok burada. Burada görevli olan bir adam sizi 10 gün içinde götüreceğim ofise dedi. SEVIS kaydının nasıl yapılacağını da bulamdım. İnternetten araştırdığımda kontrol ettiğimde sadece ödenmiş olarak gözüküyor. Buraya geleli 6 gün oldu. Ve bunu da halletmem lazım. İlk gün geldiğimizde bir kaç tane belge aldı ben yaparım bunları diye ama olmuş m udur bilmiyorum. Benim buradan bir an önce ayrılmam lazım. Yoksa kafayı yiyeceğim. Sabahtan akşama kadar çimleri biçtiriyorlar ve çok yorucu. Kaldığım ortam da çok beter. Tam bir köy hayatı. Ben abd yi görmeye geldim, böyle bir şey istemiyordum. Sponsorum GEC. Mail atmam gerekir mi işten ayrılıyorum diye. Burada Vietnamlı bir kız sakın sponsora mail atma dedi. Eğer böyle bir şey olursa vizemi düşürürler mi? Yoksa SSN yi bekleyip ilk paycehck imi de alınca buradan gideyim mi? Ben şehirde çalışmak istiyorum. Böyle kasaba gibi küçük bir yerde yapamam artık. Sanırım SSN kartım gelinceye kadar beklemeliyim. Böyle bir durumla karşılaşmış olanlar bana ulaşabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler...