H.Can Nickli Üyeden Alıntı Haftaya Amerika da olucam inşallah. Ama mailde şirketinizle irtibata geçin havaalanında engelelnme ihtimaliniz var diyo. Sen şiretine bildirdin mi? valla şuan senden gördümde baktım mailime yani burda okumasam bakmazdım şuan haberim oldu yarın ararım olmassa
exi07 Nickli Üyeden Alıntı valla şuan senden gördümde baktım mailime yani burda okumasam bakmazdım şuan haberim oldu yarın ararım olmassa Bu rahatlığına hayran kaldım valla Yeniden DS2019 formu almak gibi bi durumdan bile bahsediyo moralim altüst oldu mail geldiğinden beri.. Bu arada aynı firma.. Daha bi kıllandım şimdi
H.Can Nickli Üyeden Alıntı Bu rahatlığına hayran kaldım valla Yeniden DS2019 formu almak gibi bi durumdan bile bahsediyo moralim altüst oldu mail geldiğinden beri.. Bu arada aynı firma.. Daha bi kıllandım şimdi şu söylediklerin ben tedirgin etti açıkcası danışmanın çağdaş mı peki yarın arıyıp bi sorucam şu saate hiç muhattap bulamayız nereye gdyosun?
exi07 Nickli Üyeden Alıntı şu söylediklerin ben tedirgin etti açıkcası danışmanın çağdaş mı peki yarın arıyıp bi sorucam şu saate hiç muhattap bulamayız nereye gdyosun? Danışman OKan Cedar Point e gidiyorum. Valla bi batsız bedevi biz değilizdir heralde aynı durumu yaşayan bi kişi daha çıksa bu gece uyuyabilciem belki
H.Can Nickli Üyeden Alıntı Danışman OKan Cedar Point e gidiyorum. Valla bi batsız bedevi biz değilizdir heralde aynı durumu yaşayan bi kişi daha çıksa bu gece uyuyabilciem belki bende viginia ya gidiyorum şuan sayendede tedirgin oldum ciee ile giden başka kimse yok mu ki bi açıklık getirse
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks