Work and Travel
Toplam 102 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Armada Grandee

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakkaşık 10 dk önce ofisten ayrıldım.İlk defa gittim ofise.Akın abiylede tanışmış olduk.yarım saat içinde bütün işlemlerim halloldu.Program ücretinin tamamınıda yatırdım ve Lake George/Newyork'a gidiyorum.Akın abiye bir teşekkürde ben edeyim.
    hadi hayırlı olsun

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Tecrübe konuşuyor

Arkadaşlar ben geçen sene Lake George'da idim.Herhangi bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışayım.

İş açısından Six Flags'de ya da McDonaldsda çalışabilirsiniz.Six Flags son derece büyük bir eğlence parkıdır.En yaygın iş pozisyonu Ride Operator ve Food Attendant'tır.Kesin rakam veremem ama bu parkta tahminim en az 150 kişi çalışıyordur.Lake George civarında 4 tane MCdonals vardır.Bunlar Lake George'da,Wal-Wartın içinde,Route 9'da ve Exit 18dedir.

Ben geçen sene Lake George'da bilfiil 3 ay kaldım.Hem Six Flags'de hem de Mcdonalds'da çalıştım.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı macgyver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben geçen sene Lake George'da idim.Herhangi bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışayım.

İş açısından Six Flags'de ya da McDonaldsda çalışabilirsiniz.Six Flags son derece büyük bir eğlence parkıdır.En yaygın iş pozisyonu Ride Operator ve Food Attendant'tır.Kesin rakam veremem ama bu parkta tahminim en az 150 kişi çalışıyordur.Lake George civarında 4 tane MCdonals vardır.Bunlar Lake George'da,Wal-Wartın içinde,Route 9'da ve Exit 18dedir.

Ben geçen sene Lake George'da bilfiil 3 ay kaldım.Hem Six Flags'de hem de Mcdonalds'da çalıştım.
    haftalık en fazla kac saat calısırıyorlar?overtime verme durumları nasıl?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart re:

Bugun armada grandee de Akın abiyle bılet konusunda konusuyorduk.forumda gecen bu konuyu Akın abiye sordum
    Akın abi armanda grandee nın MERSİN den ogrencısını bulunmadıgı ve boyle bır olayın gerceklesmedıgını
    bu donem 400 kısıden sadece ıkı kısının red yedıgını
    Red yıyen ılk kısının SİVAS cumhuriyet univ. ve bu arkadasın red yeme sebebi ise not ortalaması oldugu
    Diger arkadasın ıse TOKAT Gazıosmanpasa Univ. bu arkadasın red yıme sebebiise not ve ıng ıyı olmasına ragmen heyacan yapması sonucu red yedıgı ve onumuzdekı haftalarda tekrar vize gorusmesınegidecegını soyledı
    Armada grandee nin danısmanlık almıs bırı olarak vize gorusmesınden once danısmanın tarafından cagrılıp butun evrakarınız
    tek tek gozden gecırılıyor ve sıze vıze mukalakatında cıkacak sorular sorulup cevaplar ıstenıyor kı zaten kayıtta da boyle bir mukalattan gecıyorsunuz bu olayı arkadas galıba yanlıs anlama yada baska bır sirketle karıstırdıgına ınanıyorum
    paylasmak ıstedım......

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)