Arkadaşlar ben geçen sene Lake George'da idim.Herhangi bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışayım.
İş açısından Six Flags'de ya da McDonaldsda çalışabilirsiniz.Six Flags son derece büyük bir eğlence parkıdır.En yaygın iş pozisyonu Ride Operator ve Food Attendant'tır.Kesin rakam veremem ama bu parkta tahminim en az 150 kişi çalışıyordur.Lake George civarında 4 tane MCdonals vardır.Bunlar Lake George'da,Wal-Wartın içinde,Route 9'da ve Exit 18dedir.
Ben geçen sene Lake George'da bilfiil 3 ay kaldım.Hem Six Flags'de hem de Mcdonalds'da çalıştım.
Bugun armada grandee de Akın abiyle bılet konusunda konusuyorduk.forumda gecen bu konuyu Akın abiye sordum
Akın abi armanda grandee nın MERSİN den ogrencısını bulunmadıgı ve boyle bır olayın gerceklesmedıgını
bu donem 400 kısıden sadece ıkı kısının red yedıgını
Red yıyen ılk kısının SİVAS cumhuriyet univ. ve bu arkadasın red yeme sebebi ise not ortalaması oldugu
Diger arkadasın ıse TOKAT Gazıosmanpasa Univ. bu arkadasın red yıme sebebiise not ve ıng ıyı olmasına ragmen heyacan yapması sonucu red yedıgı ve onumuzdekı haftalarda tekrar vize gorusmesınegidecegını soyledı
Armada grandee nin danısmanlık almıs bırı olarak vize gorusmesınden once danısmanın tarafından cagrılıp butun evrakarınız
tek tek gozden gecırılıyor ve sıze vıze mukalakatında cıkacak sorular sorulup cevaplar ıstenıyor kı zaten kayıtta da boyle bir mukalattan gecıyorsunuz bu olayı arkadas galıba yanlıs anlama yada baska bır sirketle karıstırdıgına ınanıyorum
paylasmak ıstedım......
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks