anita_tennant Nickli Üyeden Alıntı Güzel haber epilatörüö 230 V istiyor. kafamı kıracağım artık dolu masraf var tavsiyem orda para verme burdan al evdekiler ödesin
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
matador_36 Nickli Üyeden Alıntı tavsiyem orda para verme burdan al evdekiler ödesin 5 bine yakın verdiler zaten daha ne yapayım canlarını mı isteyeyim
anita_tennant Nickli Üyeden Alıntı 5 bine yakın verdiler zaten daha ne yapayım canlarını mı isteyeyim ozamn voltaj dönüştürücü alacaksın aslında o beş binle çalışmadan güzel bi tatilde yapılabilirdi
anita_tennant Nickli Üyeden Alıntı 5 bine yakın verdiler zaten daha ne yapayım canlarını mı isteyeyim biz travel'a senle çıkalım 5bin iyi yenir ben tecrübeliyim sana doğu amerikada rehberlik yaparım hehehhhe
2008,2009,2011 wat katılımcısı 2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer 2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host 2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı biz travel'a senle çıkalım 5bin iyi yenir ben tecrübeliyim sana doğu amerikada rehberlik yaparım hehehhhe Yok yahu program masrafını diyorum
anita_tennant Nickli Üyeden Alıntı Yok yahu program masrafını diyorum bende yanında 5000 dolarla gidiyosun sandım
kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı bende yanında 5000 dolarla gidiyosun sandım yok ya ne yaptın sen kim 5 binle gider
matador_36 Nickli Üyeden Alıntı yok ya ne yaptın sen kim 5 binle gider ne biliyim ilk mesajından anladığım o şekildeydi benim..
matador_36 Nickli Üyeden Alıntı tavsiyem orda para verme burdan al evdekiler ödesin Aynen temel ihtiyaçları aileye yükleyin lüksleri oradan alırsınız.Cepten para çıkınca adamı sarsıyor oralarda sonra
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks