Merhaba arkadaşlar;
Amtrak sandusky durağından cedara taksiyle gelmek istesek ne kadar tutar bilen arkadaşlar tahmini olarak bi şey söyleyebilir misiniz acaba?
Merhaba arkadaşlar;
Amtrak sandusky durağından cedara taksiyle gelmek istesek ne kadar tutar bilen arkadaşlar tahmini olarak bi şey söyleyebilir misiniz acaba?
Şu an Cedar da olan arkadaşlar bavul hazırlığına dair tavsiye verebilirler mi ?
arkadaşlar 23 hazirana 9.30 trenine boş yer var hasan 21 neye dayanaraktan söyledi hepsi satıldı diye anlayamadım !!!! linkide atıyorum bakabilirsiniz
Amtrak - Reservations - Fare Finder
zac mesaji iyi okumamisin sanirim. Normal kabindeki biletlerin hepsinin satildigini yazmisim ve gidersen o siteye ve o tarihi yazarsan kocaman SOLD OUT yazisi gorursun 6:30'da kalkan trendeki hem normal kabinin hemde yemekli kabindeki biletlerin (ben baktigimda sabah yemeklide yer vardi simdi o bile satilmis) tek kalan biletler yemeklide ve pahali olanlar. Ben ozelde arkadasa bilet fiyatinida belirtim yani 2 kisilik 174 odeyecekleriniki bunda buyuk ihtimal vergi bilmem ne yok, seceneklerinide. Amtrak yerine Cleveland'a ucak aktarmali gelselerdi daha az eziyet cekeceklerini acikladim. Simdi anladinmi?
ya arkadaş bizde gelirken buraya amtrk sitesinde aynı yazılar vardı union station a gittik 87 $ a bilet aldık ve geldik şimdi insanların gelmesine 3-4 gün kalmış zaten ilk gelişleri sende buraya böyle şey yazıosn millete panik yaptıracaksın zaten gelenler tedirgin gelio yok cleveland aktarmalı alsaydın daha iidi de falan filan sen böle şeyler yazacağına milletee yardımcı olmaya yönelik şeyler yaz bu siteyede neden devamlı yazdığınıda anlamış değiliz cnr dnşmnlk !!!!!
Merhabaalr;
10mesajı geçmediğim için özel mesajınıza burdan karşılık vermek zorundayım.Öncelikle tren biletimi 1 ay önce internetten almıştım.Uçağım dediğiniz gibi bir rötar olmazsa öğlen 3gibi chicago'ya varacak.Ve benim bineceğim tren de 9.30da hareket edecek.Havaalanından tren istasyonuna da blue line metrosuyla geçmeyi planlıyorum ki metro yolculuğum da toplamda 46dk sürecekmiş google maps'in dediğine göre.Amtrak istasyonuna varabilmem için yaklaşık 6saat gibi vaktim var oluyor.Tabi sizin yazmış olduğunuz kötü senaryoların da gerçekleşme ihtimali elbette var.O zaman da başımın çaresine bakabilecek kadar ingilizcemin olduğunu düşünüyorum.İlginiz için teşekkürler..
sen bayagi isini garantiye alip yapmisinbravo valla..dedigin gibi insallah basina bir aksilik (benim kotu senaryolar-rotar-visa islemleri-gumruk-bavul bekleme siralarinda vakit kaybetmeden)rahat rahat gidersen gara..ingilizcende varsa sorun yok demektir! Onemli degil bu arada Aylak.
Şu anda 30 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 30 misafir)
Bookmarks