Arkadaşlar valiz hazırlığı içerisindeyim giderken de 40 paket falan hazır çorba götürmeyi planlıyorumbir sıkıntı olur mu ? ne dersiniz ?
Arkadaşlar valiz hazırlığı içerisindeyim giderken de 40 paket falan hazır çorba götürmeyi planlıyorumbir sıkıntı olur mu ? ne dersiniz ?
Valla bizde o kadar götürdük ama en fazla 6-7 tanesini kullandık sonra diğerlerini orda millete dağıttık =)
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
sıkıtı olmaz heralde.. ben doldurayım valizi artık kullanır mıyım dağıtır mıyım gidince karar veririm![]()
Başlığı Cobra diye okuyarak tıkladım sabah sabah uykulu halimle yaa : ))))
Bende götürmüştüm 50 60 tane sanırım. Max 5 tane ya içtim ya içmemiştim.Geri kalanlar ya çöpe gittiydi, ya dağıtmıştık.Götürürken problem olmaz ama sanırım bide sağlıksız olduğuna dair bi sohbet dönüyodu zamanında.
Ben yiyicek adına bişey götürmeyi düşünmüyorum.Zaten hazır yiyecek tüketmeyi sevmiyorum.Hem yazın o sıcağında çorba içilmiyor yaa.En kötü ihtimalle makarna yaparım koskoca Amerikada da makarna bulmak çok zor olmasa gerek![]()
heheh teşekkür ederim =) yalnız duyduğuma göre sucuk götürmek yasakmış boşuna alıp koymayın bavula çıkarttırıp çöpe atıyolarmış benden söylemesi. Ya arkadaş dediğim gibi makarna yapın yiyin olmadı zeytin peynir domates biber tamamdır yaabaktınız olmuyor benim çalıştığım mekana gelin yiyin hem karnınız doysun hem biz kazanalım dimi hehe
Mc Donalds gibisi yooook
![]()
kayserili arkadaşım 2008 wat sezonunda havalimanında sorulan "valizde yiyecek var mı ?" sorusuna evet sucuk var cevabı üzerine 5 kangal sucuk ve yarım kilo pastırmayı oracıkta çöpe atmak zorunda kalmasıyla sonuçlanmış bir durum.
Soruya yok dese devam edip geçicekti belkide.![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
bosuna tasimayin arkadaslar illaki alacaz diyosaniz da 3 tane yeter kesinlikle gitmiyor orda dur bakalim senin yemek yapmaya zamanin olacak mi onu dusun![]()
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
o kadar yazıyı okuyunca vazgeçtim goturmekten![]()
Bence ilk günler için uğraştırıcı olmayan şeyler götürün,yani ara sıra iyi oluyo tabiki de ama okdr abartmaya hiç gerek yok hele de hazır çorbayı normalde sevmeyen biriysen hiç içmezsin, bence annene poğaça fln yaptır, onları koy bavula ilk günlerde çok iyi gidiyor, ama şunu da unutma ki abd de bizdeki hazır çorbalar gibi çorba yok!
en kötü ihtimalle bir türk restaurantında gider içersin bi mercimek çorbası.
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks