Alıntı LaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tecrübeli arkadaşlara 2 sorum var 1.si bu giderken yanımızda götüreceğimiz parayı cebimizde taşımak istemiyosak tr den ne yapabiliriz yani burda bir bankaya mı yatırmalıyız Bank of America hesabı burdan açılabiliyomu ne kdar siz ne yaptınız?

2.si ise oradaki haberleşme işinizi AT&T ALarak mı yoksa bu walmart ta satılan 20 dolar telefon +kart+ dk olanlardan mı hallettinizz ?
1.si sakın at&t almayın ben aldım cok aptalca neden dersenız tmm turkıyeyı arayınca ucuz gıbı gozukuyo ama gunde ılk kullanısında 2 dolar kesılıyo ve bu hcte ucuz olmuyo ondan sonra ben aldım ama su ana kadar turkıyeyı hc aramadım hatta kullanmıyorum bıle en mantıklısı (ben oyle yapıyorum su anda) skype'a para yukleyıp ordan turkıyedeki ev numaralarını aramk ama bak vurgu yapıyorum cep degıl ev o zamn cok ucuza geliyo rahat rahat konusuyosun bnm tavsıyem bu ama yınede sızın bılecegınız iş hatla falan ugrasmayın derım hıc. para konusunuda bilmiyorum ben hep yanımda tasıyorum cuzdanımda bnka hesabıda daha acmadım acarmıyım acmazmıyım onuda bılmıyorum ama turkıyeden bsey yapmakla hıc ugrasma derım.