abi sorun bende bilmiorum ne ama kabul edilen adam arıyorum mumla!!!elbet war ama az...bide sen cci sistemini biliosun galiba...
ya sorun diil benim şirket mutlaka iş ayarlayacaktır boş bi şirket diil ama bakalım hayırlısı hersey
abi sorun bende bilmiorum ne ama kabul edilen adam arıyorum mumla!!!elbet war ama az...bide sen cci sistemini biliosun galiba...
ya sorun diil benim şirket mutlaka iş ayarlayacaktır boş bi şirket diil ama bakalım hayırlısı hersey
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
aga bende cıee ile gidiyorum ama iş fuarında çok şükür seaworld ile sözleşme imzaladıkamelelik yapıcam nasipse san antonio da
onun için erken den iş fuarında iş seçimi bence en iyisi...
sona kalan dona kalır hesabı olmuş sizinki...
ama inş istediğiniz güzel bir yer size de nasip olur...
bu arada bende iticu![]()
ya warya sona kalmamın nedenı anasını naptımın okulu iticu 40 tane dala were yaptık adamlar ingilizce poss form denen belgeyı onaylamadı nerelerden muhurlerı copy paste yaptık...
sonunda sısteme girdik ama biz sisteme girene kadar işler fnito
bakalım hersey nasip kısmet..zaten 4iş kaldı gidilebilcek onlar oldu oldu.olmadı tutuk
ama iş eklenır işalah..oda olmadı şirket ortada bırakmaz bizi..
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks