selam millet
cci dan baswuru yapan ve red yiyen ya da kabul edilen arkadaslar yazabilirmisiniz...işinizi eyaleti vs
bide kaçıncı teklıfte kabul edildiğini...(ama kayıt olmayanlara tawsiyem cci la gonderen firmalardan aman uzak dursunlar)))
selam millet
cci dan baswuru yapan ve red yiyen ya da kabul edilen arkadaslar yazabilirmisiniz...işinizi eyaleti vs
bide kaçıncı teklıfte kabul edildiğini...(ama kayıt olmayanlara tawsiyem cci la gonderen firmalardan aman uzak dursunlar)))
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
neden sordun dostum bunu ozellile oyle bir olaymi geldi basina
katılıyorum ıdo. bende 4 ıs teklıfı yaptım hepsınden red yedım ve suanda kalan ıslerde orta amerıka ve daglık bolgeler :S:S:S
ya abı benım daha sistem yenı açıldı iş teklıfı yaptım red aldım
ama 13iş teklıfı yapıp red yiyen var yaw..bıde 4kişi tanıyorum bu sıstemden 1tanesi iptal ettırdı hatta bu sıtenın forum yonetıcısı..dier 3arkadasta 1aydır teklıf yapıp duruyolar zaten teklıf yapacak iş de kalmadı
sen de mı cci la yapıosun?
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
zaten iş yokki dogru duzgun bu işlere gitmektense hiç gitmemek daha iyi
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
yok ya ben yapmiyom ama merak ettim sorun nedir diye
abi sorun bende bilmiorum ne ama kabul edilen adam arıyorum mumla!!!elbet war ama az...bide sen cci sistemini biliosun galiba...
ya sorun diil benim şirket mutlaka iş ayarlayacaktır boş bi şirket diil ama bakalım hayırlısı hersey
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
aga bende cıee ile gidiyorum ama iş fuarında çok şükür seaworld ile sözleşme imzaladıkamelelik yapıcam nasipse san antonio da
onun için erken den iş fuarında iş seçimi bence en iyisi...
sona kalan dona kalır hesabı olmuş sizinki...
ama inş istediğiniz güzel bir yer size de nasip olur...
bu arada bende iticu![]()
ya warya sona kalmamın nedenı anasını naptımın okulu iticu 40 tane dala were yaptık adamlar ingilizce poss form denen belgeyı onaylamadı nerelerden muhurlerı copy paste yaptık...
sonunda sısteme girdik ama biz sisteme girene kadar işler fnito
bakalım hersey nasip kısmet..zaten 4iş kaldı gidilebilcek onlar oldu oldu.olmadı tutuk
ama iş eklenır işalah..oda olmadı şirket ortada bırakmaz bizi..
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
ya bende is ariyom.benim sirkette yalniz orta amerika isleri kalmis..
bi de rus siteleri var guzel is teklifleri satiyorlar. 150 dolara..
simdi onlari arastiriyom
seç abi ruslarınkınden ne gusel işte...
sen msn kulllannıyormusun şu rus forumlarının bana adresini wersen bende de çat pat rusça war..
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
evet,nerdesin sen?
online degilmisin?
bi red daha yediq![]()
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks