Delta hava yolları için varmı telefon numarası, birde bana söylenene göre uçağın kalkmasından 24 saat öncesinden önce yer ayırtamıyormuşuz .
Delta hava yolları için varmı telefon numarası, birde bana söylenene göre uçağın kalkmasından 24 saat öncesinden önce yer ayırtamıyormuşuz .
e bilet goruntuleme de görünmemesi normal bende göremiyorum seçtiğim koltuğu. bir problem yok eğer telefonla arayıp seçtiysen..
delta havayollarında internet sitesinden direk girip koltuk seçme işlemini yapabilirsin. bilet detayların adın soyadın gibi bilgileri sisteme girerek oturumunu açıyorsun. ve oradan da koltugunu seçebiliyorsun. delta da telefon yerine bu işlemi internet üzerinden yapmak daha kolay. direk uçağın planını görüp seçebiliyorsun..
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
delta havayollarında internet sitesinden direk girip koltuk seçme işlemini yapabilirsin. bilet detayların adın soyadın gibi bilgileri sisteme girerek oturumunu açıyorsun. ve oradan da koltugunu seçebiliyorsun. delta da telefon yerine bu işlemi internet üzerinden yapmak daha kolay. direk uçağın planını görüp seçebiliyorsun..[/QUOTE]
peki koltuk şeçme işlemi için ayrı bir ücret alınıyor mu türkiye içindeki gibi..?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks