dostum sağol kesinlikle mantıklı ama ben şimdi west virginianın High View diye bir kasabasın yakın(düşün kasabaya yakın)bir kampta international staff olarak çalışacağım ve bilirsin camp usa biraz sıkı öle her istediğinde kampı terkedemiyorsun terketsen bile arabasız bir yere gidemiyorsun hadi gittin high view de zaten banka yok(internetten araştırdığım büyük bankalar dahil en yakın banka bana 25 mil falan)böyle olunca bir de ilk gün beni patronun havaalanından alıp kampa götüreceğini de düşününce benim bankaya ulaşmam çok zor gözüküyor
aslında ben zaten normalde de toplu para taşımayı seven asla kart kullanmayan biriyim ama forumda yeni bir konuda ruslar la ilgili yazılanları okudum herkes hırsız,paragöz falan demiş öyle olunca ruslarla aynı yerde kalacağımıda düşününce o 1300 dolar bana bir hafta da uçarmış gibi geliyor.. yani anlayacağın tırstımböyle oluncada gidişime 10 gün kala yana yana parayı hem zarar etmeden kullanacağım hemde saklayabileceğim bir yol arıyorum(en mantıklısı dolar hesabı açtırıp bankamatik kartı almak ama 10 gün kaldığı için kart yetişmiyor o da olmuyor) artık en olmadı doları try yapıp bir bankamatik kartına atıp %8 %10 gibi kur kayıplarına göz yumacağım yada gidince patrona kardeş al şu 1000 doları ben senden sonra alırım diyeceğim inş kabl eder paramı emanet alır
Bookmarks