hıc gerek onlara arkadas. tarıh ve saatı bılıyorsan tamamdır. sirketin sana ds160 ds2019 ve sevıs odendı versın tamamdır
hıc gerek onlara arkadas. tarıh ve saatı bılıyorsan tamamdır. sirketin sana ds160 ds2019 ve sevıs odendı versın tamamdır
eyvallah makroklima hocam sağolaraştırsınlar 7 kuşağımı problem yok da yeterki çabuk araştırsınlar
![]()
daha önceden sorulduysa kusra bakmayın görmedim;
şirketim 1 hazirana randevu almış belgelerimde gelmiş heralde çünkü belli bilgiler istediler(yada 1-2 gün içinde gelcek) ds vs.
merak ettiğim vizeyi pasaporta basıp istediğimiz bir adrese mi yolluyolar yoksa kayıtlı olduğumuz adrese mi gelcek illa ? sorum şundan 4. sınıf öğrencisiyim haziranın 3-4 ü gibi evimi kapatıyorum ailemin evine yollatsam sorun çıkar mı?
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
son sınıfsan ve daha once gitmedıysen ayrıca ıng cok kotu ise muhtemelen vıze alamazsın. bu sene gordugum retlerın cogu bu durumda olanlar.
Biraz geç oldu kusura bakmayın.Önceden anlattığım gibi ikinci görüşmeye girdim gecenki red veren adam 2 numaradaydı o gelmesin diye dua ettim 1 numaralı adam geldi.adam çok iyiydi.nereye gidecen ne iş yapacan bölümün ne filan dedi.konuştum direk.hiç ikinci girişin neden filan demedi.transkripe hiç bakmadı.ortalamam 1.91 ilk önce o yüzden alamamıştım.sonra yandan yeşil kağıt aldı.bişeyler yazdı filan.sonra türkçe olarak amerikan aksanı ile ben sana vize vermek istiyorum ama senin hakkında daha çok bilgi almamız lazım araştırmamız lazım dedi.numaraya bak cıkınca pasaportu yolla falan filan dedi.klasik isim soruşturması.belgelerimi verdi bekliyorum şuan.
benim sorunum benim işim ucak biletim herşey hazır 14 haziranda.4 hafta filan diyolar daha da uzayabilir.6 ay bekleyenler var formunda araştırdım çok.ben ne yapacam hızlandırmak için bişeyler yapamaz mıyım?çok zor durumda kaldım.ismi açıklanıp alamayanlar var.daha da korkutucu bi durum.ne yapacam bilemiyorum..şimdiden teşekkürler
Birincisi oncelikle aynı adam gelsede senı baska gorevlıye gonderecektı aynı kısı gorusme yapmaz.
Gecen gün bir arkadasıma 12 gunde geldi sorusturma sonucu. Dedıgın gibi 3*4 ay surenlerde var umarım erken gelir
20 sinde vizesi olanlara kolay gelsin
sleven arkadas 3 mayısta gırdı. 15 mayısta cevabı geldı 15 de konsolosluga gonderdı 18 de cevap geldi. yanı hersey 15 gunde bıtmıs
Ağzınızdan bal damlıyor.İnşallah bizimkilerde 15 günde hallolur
sürekli kontrol edin numaranızı. nasıl bakılacak biliyorsunuz demeyanlıs yerlere dalmayında
![]()
Islemdeki Vizeler - Istanbul - AMERİKAN BÜYÜKELÇİLİĞİ( ANKARA, TÜRKİYE)
Bu sayfa olsa gerek![]()
İnşallah hemen belli olur.Hızlandırmak için yapılabilecek hiç bişey yok mu?bide haftaya aramayı filan düşünüyorum uçak biletini alacam durum ne filan gibisinden.Yada direk belli herşeyim filan desem ne yapmalıyım desem mi?nasıl bir yol izlemeliyim?formunda okudum bi kaç arkadaş aramış mail filan atmış.daha kötü olur mu?aramayın diyor da.
hızlandıracak bişey yok durmadan kontrol edeceksin baska yolu yok
Hala bekliyorum her gün bakıyorum nerdeyse.Bir sonrakinde de çıkmaz ise mail atmaya karar verdik.
bence maile cevap gelmez bir tahmin tabi bu. yapacaksan bence telefon ac derim ben.
mail attım normal bi cevap verdiler.pazartesi günü aradım daha işleminiz sürüyo çarşamba perşembe günü tekrar arayın dedi.çarşamba günü aradığımda ise hazır olduğunu ds 2019 formum ile pasaportu yollamamı istedi dün yolladım.bugün ellerine ulaşmış.şimdi ise vize basılmış şekilde geri gelmesini bekliyorum.umarım bi sorun çıkmaz.salı sabah uçağım kalkıyor
eğer not ortalamanız kötüyse işiniz zor.
not ortalamanız iyiyse ingilizceniz kötüyse vize alma ihtimali daha fazla.ama size soruyorlar başlangıçta türkçemi ingilizcemi diye.türkçe derseniz size kesin sorucaklardır wata gideeceksnz ingilizce bilmiyorsunuz napacaksınız?
bence ingilizce konuşmaya çaba gösterin çat pat bişiler söylemeye çalışın sorular zaten basit.5 soru soruyorlarsa 3üne yes diyorsunuz 2sine açıklamabol şanslar
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)
Bookmarks