Work and Travel
Toplam 551 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Taharet musluğu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

amerikaya gideces büyük heyecan içindeyis.yeni bir iş yeni bir çevre.yabancı bi yer vs.bütün bunları unuttunuz taharet musluğuna mı taktınıs isterse Tuvalet denilen şey olmasın yine giderim bi de domus eti mevzusu çıktı.burdan et götürcek millet nerdeyse helal olsun die

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı serhat_21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikaya gideces büyük heyecan içindeyis.yeni bir iş yeni bir çevre.yabancı bi yer vs.bütün bunları unuttunuz taharet musluğuna mı taktınıs isterse Tuvalet denilen şey olmasın yine giderim bi de domus eti mevzusu çıktı.burdan et götürcek millet nerdeyse helal olsun die
    hocam domuz olayı ne ben bilmiyorum yoksa millete dana diye domuz mu kakalamışlar bir de burgerda domuz satıyorlarmı whooper ,steak hause falan domuz değil değil mi

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı mcc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam domuz olayı ne ben bilmiyorum yoksa millete dana diye domuz mu kakalamışlar bir de burgerda domuz satıyorlarmı whooper ,steak hause falan domuz değil değil mi
    yok saydığın menüLer normaL et.. DomuzLarın ayrı bir böLümü var.. Bacon diye geçiyor onLar..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok saydığın menüLer normaL et.. DomuzLarın ayrı bir böLümü var.. Bacon diye geçiyor onLar..
    bilmiyorum nekadar islami kurallara dikkat ediyorsunuz ama amerikada normal inek etide yiyemiyoruz kesimini musluman yapmasi gerek amerikalilar yaptigi icin haram oluyor yani domuzdan farki kalmiyor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Hitman 4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiyorum nekadar islami kurallara dikkat ediyorsunuz ama amerikada normal inek etide yiyemiyoruz kesimini musluman yapmasi gerek amerikalilar yaptigi icin haram oluyor yani domuzdan farki kalmiyor
    kimin kestigiyle ne alakasi var arkadasim, olur mu oyle sey! Isterse dinsiz adam kessin. Usulune gore kestikten sonra kimin kestiginin hic bir onemi yoktur!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks