Alıntı speedygonzalez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de arkadaşa katılıyorum. İyi bir araba için en az 1200 doları gözden çıkaracaksınız. Ve inspected bir araç alacaksınız. Sonra dönüşe yakın satacaksınız kelepir fiyata. Hop elinizden çıkaracaksınız aracı

Japon arabalarını veya grand cheroke cipleri ya da ford, satürn gibi arabaları öneriyorum ben incelemelerime göre.

daha yurtdışında araba alma gibi bi tecrübem olmadı fakat arkadaşa katılıyorum.alacaksanız arabayı benim önerimdir toyota yada honda alın.japon arabaları sağlam oluyo diye genel gecer bi ifade vardır.alacağınız baktığınız arabanın motorunda eğer bi sorun yoksa istiyosa pert çıkması olsun o araba yürür.temiz bakımları yapılmış bi arabaysa 300xxx km yi rahat görür bu araçlar.bizim ülkemizde satılan benzinin kalitesiyle 91 model civic im daha beni bu zamana kadar 1 kere yolda bırakmadı.2 senedir kullanıyorum ondan önce 97 corolla mız vardı o da aynı şekilde. şahsen ben araba almayı dusnuyorum ve hep honda yla toyota ya bakıyorum 93 model accord lar var 1200 1300 e.temiz motor iyi gibi yorumlar var honda kullanmış adam 15 dakikalık bi sürüşle o arabanın durumunu gayet iyi anlar.en azından benim özel ilgim oldugu için anlıyorum.sonuçta boru değil biri japonların göz bebeği diğeri kalp atışı